Arama
Arama Sonuçları
Vali Balcı, yaralı askerleri ziyaret etti
Van Valisi Ozan Balcı, Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kadastro girmeyen mahalle kalmayacak
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, ilçede kadastro girmeyen mahallenin kalmayacağını söyledi.
Üniversiteli gençlere tablet ve kitap hediye etti
Üniversiteli gençlerle bir araya gelen Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, onlara tablet ve kitap hediye etti.
Kamyonlarla kar taşıyorlar
Kış mevsiminin en şiddetli geçtiği yerlerden Van Başkale’de ilçe merkezinde biriken karlar kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, “Kamyonlarla kar taşıyoruz” dedi.
9 kitap okuyan esnafa plaket verdi
Van'ın Başkale ilçesinde hayata geçirilen Başkale Esnafı Okuyor projesine katılan esnaf Özgür Teknaz, 9 kitap okuyarak dereceye girdi. Kaymakam Mustafa Çelik, Teknaz'a plaket verdi.
6 gölet orta vadede 60’a çıkacak
Van’da 6 gölet bulunduğunu, orta vadede bunu 60 gölete çıkarmak istediklerini belirten Vali Ozan Balcı, “Van’daki sulanabilir bütün alanları 10 yıl içinde sulu tarıma açmamız lazım” dedi.
10 bin adet badem ve ceviz fidanı dağıtıldı
Van’ın Başkale ilçesinde çiftçileri desteklemek için 10 bin adet badem ve ceviz fidan dağıtıldı.
Pansiyonda kalan öğrencilere doğum günü sürprizi
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tunç ile birlikte Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan ve Mayıs ayında doğan öğrencilere doğum günü sürprizi yaptı.
15 bin fideyi vatandaşla buluşturdu
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, tarıma ve üreticiye destek olmak amacıyla 15 bin sebze fidesini ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttı.
Miniklerle bostan ekti
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, anasınıfı öğrencilerinin bostan ekimine katılarak, miniklerle uygulamalı tarım etkinliği yaptı.
Atıl konteyner, kütüphaneye dönüştü
Van Başkale Atlılar İlk ve Ortaokulu öğretmenleri kullanılmayan konteyneri kütüphaneye dönüştürdü. Kitap ve akıl oyunları ile donatılan kütüphane, öğrencilerin güzel vakit geçirebileceği farklı bir ortam haline geldi.
Ali ARSLANTAŞ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Minik öğrencilerin okuma bayramı sevinci
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, birinci sınıf öğrencilerinin okuma bayramı sevincine ortak oldu.
Pansiyonda kalan öğrencilere doğum günü sürprizi
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, lise pansiyonunda kalan öğrencilere akşam yemeğinde misafir oldu. Kaymakam Çelik, doğum günü olan çocuklara sürpriz yaptı.
Başkale’de ihtiyaç sahipleri sıcak yemeğe kavuştu
Van Başkale Kaymakamlığı, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek vermek için aşevi projesi başlattı. Proje 50 ailedeki 173 kişiye günlük üç çeşit sıcak yemek dağıtımıyla başladı.
Konteyner kütüphane oldu
Van Başkale’de ilkokul bahçesine konulan konteyner, öğrenciler için kütüphaneye dönüştürüldü.
Mini mini birlere kırtasiye ve oyuncak hediye etti
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, köy okullarını ziyaret ederek okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye ve oyuncak hediye etti.
Vefat eden korucubaşının mezarına toprak attı
Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydemir Karakolu korucubaşı Feyzi Tunçdemir'in cenaze törenine katıldı. Taziye evini de ziyaret eden Kaymakam, merhumun çocukları, yakınları ve akrabalarına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Ömer BULUT
Kofçaz Kaymakamı V.
Bilgehan Bayar
Aydın Vali Yardımcısı
Murat Büyükköse
Kırkağaç Kaymakamı
Dr. Vural KARAGÜL
Esenyurt Kaymakamı
Şevket CİNBİR
Samsun Vali Yardımcısı
Arslan YURT
Gönen Kaymakamı
Asım Solak
Sur Kaymakamı
Polis memurunun nikahını kaymakam kıydı
Van’ın Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, ilçede görev yapan polis memuru Çağrı Tüysüz ile bankacı Duygu Uğur çiftinin nikahını kıydı.
Dr. Erdinç YILMAZ
Osmaniye Valisi