Arama
Arama Sonuçları
Bayramda Edirne şehir merkezine 300 bin araç girişi oldu
Edirne’de 2024 yılında yürütülen kamu yatırımlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı Vali Yunus Sezer Başkanlığında Devecihan Kültür Merkezinde yapıldı.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Elazığ’daki Ahıska Türklerini bayramda yalnız bırakmadılar
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve il protokolü ile birlikte Aşağıdemirtaş Geçici Konaklama Merkezi’ndeki Ahıska Türkleriyle bayramlaştı.
Jandarmadan hem denetim hem bayram kutlaması
Antalya Kemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı personel, hem trafik denetimi yapıyor, hem de şeker, çikolata ve kolonya ile vatandaşların bayramını kutluyor.
Bayramda esnafla çay sohbeti
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Hakkâri Merkez Bulvar caddesinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Ramazan Bayramını kutladı.
Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte bizi biz yapan değerlerimiz gereği ulu çınarları, Antakya Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.
Bayramda şehit mezarlarına karanfil bıraktı
Kocaeli Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zihni Manap ile birlikte Ramazan Bayramı’nın ilk gününde İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.
Şehitlerin emanetlerini bayramda yalnız bırakmadı
Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazileri unutmayan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Derince ilçesinde ikamet eden şehit yakınlarını ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
Şehit kabirleri mevsim çiçekleri ile süslendi
Düzce’de medfun bulunan tüm şehitlerin kabirlerinin bakım ve temizlikleri bayram öncesinde valilik ve kaymakamlıklarca yapıldı.
"Bingöl depremlerden çok çekti"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme karşı 4 bölgeye konteyner kent alanlarının kurulacağını belirterek, "Bingöl'ümüz depremlerden çok çekti. Depreme hazırlıklı olmak en büyük önceliğimiz" dedi.
Çocukların bayramlık sevincine ortak oldu
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, "Küçük Kalplere Bayramlık Projesi" kapsamında düzenlenen programa katıldı. 120 çocuğun bayramlık sevincine ortak olan Kaymakam Solmaz, projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
Arka Sokaklar dizisine tepkiler dinmiyor
Arka Sokaklar dizisinde infaz ve koruma memurlarına yönelik sahne tepkilere neden oldu. İKOMDER üyeleri, gerçekle alakası olmayan sahnelerin yer aldığını belirleterek, dizi ekibinden özür istedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım da dizinin ilgili sahnesine tepki gösterdi. Bakan Tunç, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma yapılacağını ifade etti.
“Bayram sevincini birlikte yaşadık”
Kars Valisi Türker Öksüz ve Van Valisi Ozan Balcı, Ramazan Bayramı’nı Malatya Doğanşehir’de geçirerek, depremzede vatandaşları bayramda da yalnız bırakmadı.
Bayramda gönüllere dokundular
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Hatay’da çadır ve konteyner kentlerde bulunan depremzedeleri ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
“Depremin izlerini silmek için bayramda da Hatay’dayız”
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ramazan Bayramı’nı Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlar ile birlikte geçirdi.
Depremzedeleri bayramda da yalnız bırakmadı
Hatay'da 70 günden beri lojistikten sorumlu koordinatör vali olarak görev yapan Erzurum Valisi Okay Memiş, asrın felaketinin ardından aileleri ilk bayramlarında da yalnız bırakmadı.
“Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun”
Ramazan Bayramı nedeniyle Malatya’ya görevlendirilen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, çadır kent ve konteyner kentleri ziyaret ederek, depremzede vatandaşlara taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletti.
“Tüm yaraları en kısa sürede saracağız”
Daha önce 55 gün Hatay'da koordinatörlük yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ramazan Bayramı’nı da Defne'de geçirdi. Vali Makas, afetzede vatandaşlarla bayramlaşarak, “Devlet-millet el ele tüm yaraları saracağız” dedi.
“Devletimizin şefkat eli daima omuzlarınızda olacak”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı vesilesiyle görevlendirildiği Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde depremzede vatandaşlarla bayramlaşıp hasbihal etti.
“Devletimiz tüm gücüyle yanınızda”
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz ile Van Valisi Ozan Balcı, Doğanşehir'de konteyner ve çadır kentlerde yaşayan afetzede vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Yetim Miraç’a bayramda doğum günü sürprizi
Bayramda depremzede vatandaşları yalnız bırakmayan Hatay İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, yetim Miraç’a doğum günü sürprizi yaptı.
Bayramda, temizlik işçilerini unutmadı
Kars Vali Yardımcısı ve Kars Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın, sabahın ilk ışıklarında şehrin temizliği için canla başla çalışan işçilerle bayramlaştı.
Bayramda yüzlerini güldürdü
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Adıyaman Sincik İlçesi İnlice Beldesinde bulunan çadır kenti ziyaret ederek, depremzede vatandaşların bayramlarını tebrik etti.
Bayramda da yalnız bırakmadılar
Kahramanmaraş merkezli depremlerle asrın felaketini yaşayan bölgenin yaralarını sarmak için canla başla görev yapan vali ve kaymakamlar, bayram gününde de depremzedeleri yalnız bırakmadı.
Öksüz ve yetim çocukları bayramda unutmadı
Tunceli Hozat Kaymakamı Mahmut Fazıl Yıldız, Ramazan Bayramı dolayısıyla öksüz ve yetim çocukları hediyelerle sevindirdi.
81 ilin valisi bayramı depremzedelerle geçirecek
Asrın felaketi olan depremlerin ardından bölgenin yaralarının sarılması için seferber olan valiler, bayramı depremzedelerle geçirecek. Bayram mutluluğunu depremzedelerle paylaşacak valiler, afet bölgesinde kalan vatandaşları bayramda da yalnız bırakmayacak.
“Güzel bir turizm sezonu bizi bekliyor”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. İftarda konuşan Vali Yazıcı; “Önümüzde güzel bir turizm sezonu bizi bekliyor. İnşallah turizmin pik yılı olan 2019’u geride bırakacağız.” dedi.
“Bugün payımıza 1500 çocuğun mutluluğu düştü”
6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ili yıkan depremlerin ardından depremin en çok yıkıma uğrattığı Hatay’da görevlendirilen Kütahya Valisi Ali Çelik, 72 gündür deprem bölgesinde.
Elbistan'da 64 gün sonra ders zili çaldı
Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ikincisinin merkez üssü olan Elbistan’da, 25 okulda felaketten 64 gün sonra eğitim-öğretime başlandı.