Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler;

Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte bizi biz yapan değerlerimiz gereği ulu çınarları, Antakya Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı....

Resim

Yaşlılarla yakından ilgilenerek karanfil takdim eden Vali Masatlı ve eşi, kendilerine sağlıklı ömürler diledi.

Vali ve eşinin ziyaretinden son derece mutlu olan baş tacı yaşlılar, Masatlı çiftçine hayır duasında bulunarak şükranlarını iletti.

Vali Masatlı, “Yaşlılarımıza gösterilen şefkât ve onlara verilen değer, milletimizin asaletindendir. Devletimizle omuz omuza, milletimizle yürek yüreğe bir bayram. Dayanışma ve sevgi dolu nice bayramlara” ifadesini kullandı.

Resim

GEÇİCİ KONAKLAMA MERKEZİNDE BAYRAMLAŞMA

Öte yandan Ramazan Bayramı münasebetiyle Hataylılarla bir arada olmak ve çeşitli programlara katılmak üzere şehre teşrif eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Vali Masatlı, İl Protokolü ile birlikte Kırıkhan ilçesinde TAV Geçici Konaklama Merkezini ziyaret etti.

Kent sakini vatandaşlarla ve gençlerle bayramlaşan Bakan ve Vali, Devlet ve milletçe el ele vererek hep birlikte daha güzel günlerde nice bayramlara kavuşulması temennilerinde bulundu.

Resim

ŞEHİT AİLESİNE MİSAFİR OLDULAR

Ramazan Bayramı münasebetiyle Hataylı vatandaşlarla bir arada olmak ve çeşitli programlara katılmak üzere şehre gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Vali Mustafa Masatlı ile birlikte Kahraman Şehit İdris Şahin’in ailesine misafir olarak bayramlarını tebrik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum