“Depremin izlerini silmek için bayramda da Hatay’dayız”;

“Depremin izlerini silmek için bayramda da Hatay’dayız”

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ramazan Bayramı’nı Hatay’da depremden etkilenen vatandaşlar ile birlikte geçirdi....

Resim

Konya Valisi Vahdettin Özkan, bayram sabahı ilk olarak Defne İlçesinde kurulan Dursunlu Çadırkent’te kalan vatandaşları ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, talep ve önerileri ilgili birimlerle koordine etti.

Daha sonra Hidro Çadırkent’te kalan vatandaşları ziyaret eden Vali Özkan, burada kalan vatandaşlar ile bayramlaşarak Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Resim

BAYRAMLARINI KUTLADI

Vali Vahdettin Özkan bayram ziyaretini Defne ilçesine bağlı Döver ve Yeşilpınar dış mahallerinde yaşayan vatandaşları ziyaretleri ile sürdürdü. Vatandaş ile bir araya gelen Vali Özkan, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Devletin bütün kurum ve kuruluşları ile depremden etkilenen vatandaşların yanında olduğunu belirten Vali Özkan, yaraların; birlik ve beraberlik içerisinde sarıldığını vurguladı.

Resim

ÇADIR KENTE BAYRAM ZİYARETİ

Vali Vahdettin Özkan, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de depremzedelerle birlikte olurken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konteyner Kent’e yerleşen vatandaşlar ile Limak Konteyner Kent’e yerleşen depremzedelerle ile bir araya geldi. Afetzedelerle hasbihal eden Vali Özkan, geçmiş olsun dileklerini ileterek bayramlarını kutladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum