Arama
Arama Sonuçları
Çocuklar ve koruyucu aileler gönüllerince eğlendi
Erzurum Valiliği tarafından düzenlenen Koruyucu Aile Şenlikleri'nde koruyucu aileler ile koruma altındaki çocuklar bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. Etkinliğe katılan Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik de çocuklarla birlikte halat çekme yarışı yaptı.
Kayseri'de festival coşkusu başladı
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı. Festivale Vali Gökmen Çiçek de katıldı.
Bodrum semaları uçurtmalarla renklendi
Muğla Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve eşi Yasemin Çit, 18. Uluslararası Uçurtma Festivali’ne katıldı. Uçurtma uçuran Kaymakam Çit ve eşi Yasemin Çit, eğlenceye ortak oldu.
Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Vali Aslan, çocuklarla birlikte sevgi kekleri yaptı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi. Vali Aslan, çocuklarla birlikte sevgi kekleri hazırladı, arından da kekleri birlikte süslediler.
Öğrencilerle birlikte boyama yaptı
Samsun Asarcık Kaymakamı Hakan Köksal, İlçe Halk Kütüphanesi'nde öğrencilerle birlikte boyama yaptı.
Minik öğrencilere 87 bin boyama kitabı
Van Valisi Ozan Balcı, Kitap Van Projesi kapsamında bastırılan, Van’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı 87 bin boyama kitabının dağıtım törenine katıldı.
Kaymakam okul duvarı boyadı
İlçedeki tüm okulların boya ihtiyacını karşılamak için 12 ton boya desteğinde bulunan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ara tatilde onarımı yapılan okulda fırçayı eline alarak duvar boyadı.
“Yan yana gönül gönüleyiz!”
Espiye ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, "Her caddesinde, her sokağında ayrı bir huzur var. Yan yana, gönül gönüleyiz! Muhabbetimiz, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.
Halk eğitim kurslarında hayallerini gerçekleştirdiler
Hakkâri Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda hayallerini gerçekleştiren kursiyerlerle bir araya gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, kursiyerleri el emeği göz nuru ürünleri nedeniyle tebrik etti.
Öğrencilerle birlikte duvar boyadı
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerle birlikte el iziyle duvar boyama etkinliğine katıldı.
“Eğitim ve öğretim olmazsa olmazımız”
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Ülkü İlkokulu’nu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Okul Müdürü Ali Şahin, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
Baykan evleri rengarenk olacak
Siirt Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı’nın talimatı doğrultusunda sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan özel ev ve iş yerleri farklı renklerde boyatıldı.
Hayallerini tuvale aktardılar
Trabzon Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Hamam Çimeni’nde düzenlenen Çocuk Boyama Şenliği etkinliğine katılarak, çocuklarla boyama yaptı.
Anasınıfı öğrencileriyle boyama
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanlığı Binali Yıldırım Kampüsü'nde misafir edilen depremzede ailelerinin çocukları için oluşturulan anasınıfını ziyaret etti.
İftar sofrasının bereketini paylaştı
Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, iftar sofrasının bereketini şehit aileleri, gazi ve aileleri ile yetim çocuklarla paylaştı.
Cizreli çocuklar ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile eğleniyor
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Merkezim Her Yerde" projesi çerçevesinde Cizre Gençlik ve Spor Merkezi tarafından Düzova köyü ilk ve ortaokulunda öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katıldı.
Kitap kurtlarına eşlik etti
Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, Atatürk Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencileriyle bir araya gelerek ‘Kitap Kurdu Projesi’ kapsamında düzenlenen okuma saatine eşlik etti.
Öğrencilerle boyama yaptı
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Şehit Cemalettin Şekerci İlkokulu özel eğitim sınıfının hazırladığı etkinliğe katıldı.
Sosyal medyadan sosyal meydana indiler
Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, çocuklar için düzenlenen etkinliğe katılarak, “Sosyal medyadan sosyal meydana indik. Evlatlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak eğlenceyle dolu sosyal medyasız bir gün geçirdik” dedi.
Kaymakam Erdoğan, çocuklarla kucaklaştı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ‘Dünya Çocuk Kitapları Haftası’ münasebetiyle Saylakkaya İlkokulunu ziyaret etti.
Meslek Lisesi öğrencileri, okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor
Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde il genelinde ihtiyacı olan okullara basketbol potası ve masa tenisi masası üretiyor.
Sağlıklı Çocuklar Şenliği
Malatya Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Kaymakamlığın koordinesinde devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen ‘Sağlıklı Çocuklar Şenliği'ne katılarak, sağlıklı yaşamın temelinin çocuklukta atıldığını söyledi.
Öğrencilerle okulun duvarına resim yaptı
Uşak Karahallı Kaymakamı Melih Bulgur, öğrencilerle birlikte Külköy Köyü İlkokulu’nun duvarına resim yaptı.
“Yine güzel bir mağlubiyet aldım”
Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, öğrencilerin spor oyunlarına katıldı. 4. sınıf öğrencisi Eymen ile yaptığı masa tenisi maçını kaybedince öğrenciye gazoz ısmarlayan Kaymakam Sülün, “Yine güzel bir mağlubiyet aldım” dedi.
Vali köy okulunun duvarlarını boyadı
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, okula yeni atanan stajyer öğretmen Sevgihan’ın daveti üzerine İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile Bağlı Köyü’ne giderek köyün ilkokulunu boyadı.
Kemersiz toka takma, hayattan kopma
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Jandarma trafik kontrol noktasını ziyaret edip, Jandarma Komutanlığı’nın “Kemersiz Toka Takma, Hayattan Kopma” projesi hakkında bilgi aldı. Yazıcı, “Ölümle toka’laşmamak için, lütfen emniyet kemeri takalım” dedi.
Karne öğrenciden şenlik Valilik ve belediyeden!
Hakkari Valiliği ve Belediyesi işbirliği ile 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayarak karnelerini alacak öğrenciler için 2 bin 800 rakımda karne şenliği düzenlendi.
Cizre’de çocuk festivali coşkusu
Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesinin organize ettiği, Cizre Çocuk Festivali’ne binlerce çocuk aileleri ile birlikte katıldı.