Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı;

Çocukların 23 Nisan mutluluğunu paylaştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çankırı’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi....

Resim

Kutlama etkinlikleri Vali M. Fırat Taşolar’ın; Atatürk Ortaokulu öğrencileri Meryem Azra Demircan, Mehmet Emin Çendek ve Tuğba Seven’e temsili olarak Valilik Makamını devretmesi ile başladı. Minik Valiler, makam devrinden sonra kendileri için tahsis edilen makam aracıyla Çankırı turu yaparak kutlama programının yapılacağı alana geçiş yaptı.

Resim

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Programı, makam devrinin ardından Atatürk Ortaokulu’nda kutlama programı ile devam etti. Programa Vali M. Fırat Taşolar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halim Arıstak, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Yusuf Mutlu Genç ve siyasi parti il temsilcileri katılım sağladı.

Resim

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk’ün konuşmasıyla devam etti. Daha sonra öğrenciler tarafından şiir ve koro gösterisi sergilendi.

Vali Taşolar, Atatürk Ortaokulu izcilerinin yemin törenine katılarak izci selamı verdi. Ardından Yeşilay Cemiyetinin “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” Ödül Töreni ve folklor gösterisi gerçekleştirildi.

Resim

Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen kutlama programından sonra Vali Taşolar Atatürk Stadyumu’nda kurulan 23 Nisan Çocuk Şenliği alanının ziyaret etti.  Atölye çalışmaları, şişme oyun alanları, at turu ve yüz boyama gibi eğlenceli etkinliklerin bulunduğu alanda Vali Taşolar, çocuklarla yakından ilgilendi.

Resim

Program boyunca çocukların mutluluğuna ortak olan Taşolar, çocuklarla fotoğraf çektirerek bayramlarını kutladı. Program şenlik alanında açılan stantların gezilmesinin ardından son buldu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum