Arama
Arama Sonuçları
"Samsun sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak"
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Tavlı, "Sağlık teknolojilerinde yenilenme, sağlık hizmetlerinde kümelenme, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii, sağlık turizmi Samsun’da konuşulacak. Samsun her alanda sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak" dedi.
Hakkari'deki yatırımlar istişare edildi
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında 2024 Yılı 2.Dönem İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılı yatırımları, yatırımların ve sosyoekonomik gelişmelerin izlenmesi ve koordinasyon çalışmaları, sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.
"Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizlere düşüyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir ilçesinde yapımı tamamlanan yüksek öğretim öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, "Hiçbir öğrencimiz barınma sıkıntısı yaşamayacak. Mersin'e misafir olarak gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak devletimiz adına bizlere düşüyor" dedi.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
666 proje için 104 milyar yatırım bedeli
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı I. dönem toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Pehlivan, "İlimizde yürütülmekte olan 666 projenin, toplam yatırım bedeli 104 milyar 60 milyon 300 bin TL'dir" dedi.
Hüseyin Tekin
Çukurova Kaymakamı
“Allah devletimize zeval vermesin!”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
617 vatandaşın hayır duasını aldı
Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, bu hafta da gerçekleştirdiği “Halk Günü”nde yöre insanlarıyla bir araya geldi.
Mesaisinin yarısını Maraş’a ayıracak
Depremin yaralarını sarmak için büyük fedakarlıkla koordinatörlük yatığı Kahramanmaraş’ta görevine ‘kısmi’ olarak devam eden Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, mesaisinin önemli bir kısmını Maraş’a ayırarak, depremzedeleri yalnız bırakmayacak.
Akın Oruç
Iğdır Vali Yardımcısı
“Acılarımızı birlikte hafifleteceğiz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Perşembe ilçesinde misafir edilen depremzede aileler ile iftar programında bir araya gelerek, “Acılarımızı birlikte hafifleteceğiz” dedi.
“Depremzede misafirlerimiz, bizim baş tacımızdır”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Fatsa ve Çamaş ilçelerinde misafir edilen depremzede aileler ile iftar programında bir araya gelerek, “Depremzede misafirlerimiz, bizim baş tacımızdır” dedi.
“Salgın iddiası provokasyon amaçlı”
Hatay'da Afet Koordinasyon Merkezi'nde konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Hatay'da salgın iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Deprem bölgesine yardımlar devam edecek
Manisa Salihli’de ‘Deprem Durum Değerlendirme’ toplantısı yapan Kaymakam Mehmet Kâmil Sağlam, deprem bölgesine yardımların devam edeceğini belirterek, özellikle kuru gıda maddelerine ihtiyaç olduğunu kaydetti.
Evde bakım hizmetinden faydalananlara moral
Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, “Vefa (Yaşlı evde bakım) Destek Programı ve Ulusal Yardım Programı"ndan faydalanan Kuyumcullu Mahallesi’ndeki aileleri ziyaret etti.
Üreten kadınların emekleri gelire dönüşüyor
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çamaş İlçesinde Hanımeli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi tarafından üretilen ürünlerin satışının yapıldığı işyerinin açılışına katıldı.
‘Sevgi Mağazası’nda bebek ve annelerinin ihtiyaçları karşılanacak
Batman İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılay Batman Şubesi işbirliği ile Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde oluşturulan ‘Sevgi Mağazası’nın açılışı Vali Ekrem Canalp tarafından yapıldı.
Orduyu sel aldı, can kaybı yok
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Altınordu, Perşembe, Fatsa, Gürgentepe ve Çamaş’taki yağışlar sonucu 73 konut ve işyerini su bastığını, muhtelif heyelanlar olduğunu belirterek, “31 vatandaşımız tahliye edilmiştir. Yaralı ve can kaybımız yoktur şükür. 298 iş makinesi ve 418 personelle devletimizin ilgili birimleri sahadadır” dedi.
Bir radyo yazısı
Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, çocukluğumuzda evlerimizin neşesi olan radyoları yazdı.
Yaşlıların temizlik ve kişisel bakımlarını valilik yaptırıyor
Nevşehir'de 'Bir Medeniyetin İzinden Hayata El Ver' Vefa Projesi çerçevesinde merkeze bağlı köy ve beldelerde yaşayan 85 yaşlı vatandaşın başta sağlık olmak üzere temizlik ve kişisel bakım gibi temel ihtiyaçları düzenli aralıklarla karşılanıyor. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, "Projeyi büyütme hedefindeyiz. Geri dönüşler de son derece iyi, bu geri dönüşleri gördükçe sayıyı artırarak daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
Vilayetler Birliği kalitesinde otel konforu!
Vilayetler Birliği’ne ait ülke genelinde yayılan oteller zinciri VE Hotels, 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan hizmetleriyle göz dolduruyor.
İlhan ABAY
Kocasinan Kaymakamı
Turan BEDİRHANOĞLU
Eski Küçükçekmece Kaymakamı
Hacı Hasan GÖKPINAR
Arsuz Kaymakamı
Zafer Engin
Şereflikoçhisar Kaymakamı