617 vatandaşın hayır duasını aldı;

617 vatandaşın hayır duasını aldı

Ordu Valiliği görevine başladığı günden beri her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü” toplantılarına ayıran Vali Tuncay Sonel, bu hafta da gerçekleştirdiği “Halk Günü”nde yöre insanlarıyla bir araya geldi....

Resim

ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN!

Eski Valilik binasında sabahın erken saatlerinden itibaren sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen 617 vatandaşla buluşan Vali Sonel, vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Kendisine iletilen talepleri, kurum yöneticileriyle birlikte çözüme kavuşturarak dualarını aldı. En çok edilen dua ise, "Allah seni başımızdan eksik etmesin" oldu.

“Halk Günü” toplantılarına katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali  Tuncay Sonel, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık” dedi ve “Halk Günü”ne gelen yöre insanlarının eli boş gönderilmediğine dikkat çekti.

Resim

VATANDAŞLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

“Halk Günü” toplantılarının 3 yıldır düzenli olarak devam ettiğini belirten Vali Sonel, "Devletimizin ve hayırsever dostlarımızın katkılarıyla eğitim, sağlık yardımı, tedavi masrafları, gıda paketleri, alışveriş kartları, çocuk kıyafetleri olmak üzere tüm yardımlarımızı yapıyoruz. Özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan ailelerimizi bekletmeden taleplerini sonuçlandırmaya ekip arkadaşlarımızla birlikte özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Resim

ÇOCUKLARI HEDİYELERLE SEVİNDİRDİ

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü”ne Çamaş ilçesinin Örmeli mahallesinden gelen Emine Uygun isimli vatandaşın uzun yıllardır yol sorununu da çözüme kavuşturmanın mutluluğunu yaşadı.

“Halk Günü”ne anne ve babasıyla birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, onlara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum