Arama
Arama Sonuçları
YİMER 157, 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Yabancılar İletişim Merkezi (YİMER 157 Çağrı Merkezi), insan ticareti ve göçmen kaçakçılığıyla ilgili acil yardım ihbarında bulunan 15 bin 552 kişinin kurtarılmasını sağladı.
Vali Işın, otopark sorunu için düğmeye bastı
Kütahya Şehir Hastanesinde inceleme yapan Vali Musa Işın, otopark sorunu hakkında konuştu. Vali Işın, yetersiz olan otopark alanlarının ihtiyaca cevap verecek şekilde genişletilmesi için çalışmaların başlayacağını belirtti.
Öğrencilerin sorularını cevapladı
Şanlıurfa Halfeti Anadolu Lisesi öğrencileri, yayınlanacak olan “Okurzade” dergisi için Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ile röportaj yaptılar.
"Qıris, Doleme, Mende gibi birçok farklı lezzetimiz var"
Yöresel Lezzetler Festivali'ne katılan ve yöresel yemeklerin tadına bakan Hakkari Valisi Ali Çelik, "Qıris, Doleme, Mende ve Doğaba gibi birçok farklı lezzetimiz var. Dışarıdan gelen misafirlerimizi bu lezzetlerle buluşturmamız gerekiyor" dedi.
Küçük Hazal’ın hayalini gerçekleştirdi
Ankara Altındağ’dan Nevşehir Valiliği’ne CİMER üzerinden başvuru yaparak Kapadokya Bölgesini gezmek istediğini belirten 12 yaşındaki Hazal Ünal’ın hayalini Vali Ali Fidan gerçekleştirdi.
“Trafik kazaları bizi üzmeye devam ediyor”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında İbrahim Tatlıses İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.
İş ve işlemlerde azami özen istedi
Kırıkkale İl Koordinasyon Kurulu 2024 yılı II. Dönem Toplantısı, kurul üyelerinin katılımı ile Vali Mehmet Makas başkanlığında Valilik Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Hedefe götüren söyleşi
Konya Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Özel Simya Okulları'nı ziyaret etti.
“Tüm kurumlar olarak koordinasyonla hareket etmeliyiz”
Şanlıurfa İI Koordinasyon Kurulu 2024 yılı Nisan Ayı Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
"Muş Ovası çok bereketli topraklara sahip"
Muş Valisi Avni Çakır, yüzde 75 hibeyle çiftçilere yönelik fasulye ve nohut tohumu dağıtım törenine katıldı. Vali Çakır, "Muş Ovası çok bereketli topraklara sahiptir. Bir ilin kalkınmasındaki en büyük etken üretimdir" dedi.
Öğrenciler Hayat Bilgisi dersini Valilikte işledi
Batman Valisi Ekrem Canalp, merkez Adem İlkılıç İlkokulu 3/D sınıf öğrencilerine hayat bilgisi dersinin “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum ve Valinin Görevleri” konusunu anlattı.
Hafız adayı öğrencilerle iftar
Kayseri Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, hafız adayı öğrencilerle iftar bereketini paylaştı.
Sivas çiftçisine 415 ton tohum desteği
Sivas İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen, Tarım ve Orman Bakanlığı, Sivas İl Özel İdaresi ve DAP İdaresi tarafından finanse edilen projeler kapsamında; ‘Tohum Temin Töreni” düzenlendi.
Diyabetli çocuklar glikoz ölçüm cihazlarına kavuştu
Afyonkarahisar'da Tip-1 Diyabetli çocuklar, hayatlarını kolaylaştıracak glikoz ölçüm cihazlarına kavuştu.
Öğrencilere kaymakamlık mesleğini anlattı
Denizli Bozkurt Kaymakamı Metehan Toy, Bozkurt Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi 11. ve 12. sınıflarına yönelik düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine katılarak öğrencilere Kaymakamlık mesleğini anlattı.
“Türkiye’de tek: Kendimiz pişirip kendimiz dağıtıyoruz, hem de ücretsiz”
Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı V. Şükrü Alperen Göktaş, şehre yapılan bazı hizmetleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Yatılı öğrencilerle tabildot usulü iftar
Öğrencilerle sık sık bir araya gelerek sohbet eden Ankara Çankaya Kaymakamı Murat Duru, iftarda da geleceğin sahiplerini yalnız bırakmadı.
Yeni mezarlık için temeli attı
Batman Valisi Ekrem Canalp, yeni Kent Mezarlığı için düzenlenen temel atma törenine katıldı. Vali Canalp, mezarlık için çalışmaların hızlı şekilde yapılacağını ifade etti.
Valilikte Hayat Bilgisi dersi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Hayat Bilgisi dersinde “Ülkemizin Yönetim Birimleri” konusunu işleyen Aden Koleji Lina İlkokulu öğrencilerini ve öğretmen Serpil Işıldak’ı makamında misafir etti.
Birecikli gençleri dinledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak’ın dünkü adresi Birecik oldu. Esnaf gezisi ile Birecik temaslarına başlayan Vali Şıldak, ardından gençlerle buluşarak eğitim alanındaki çalışmaları anlattı ve gelen tüm soruları cevapladı.
Geleceğin öğretmenleriyle buluştu
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ile birlikte Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.
Vali öğrencilere soru sordu, renkli cevaplar aldı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Kitap Fuarı’nda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere ‘Rize’de il çay ziraatını yapan kişiyi’ soran Vali Baydaş, ilginç cevaplar aldı.
Kaymakama boks eldiveni hediye etti
Türkiye Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çorum Boğazkale Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a kick boks eldiveni hediye etti.
328 bin Euro’luk Roboto Projesi
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas İl Özel İdaresi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünün destekleri ve İŞGEM işbirliğinde Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde Avrupa Birliği destekli Roboto Projesinin açılışı yapıldı.
Kaymakamlık hayalleri öğrenci iken gerçekleşti
Hakkari Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, okul ziyaretinde kaymakam olmak istediklerini söyleyen Berat ve Dindar’a küçük yaşta kaymakamlığı tecrübe ettirdi.
Yazdıkları ilk mektuplara Mehmetçikten videolu cevap geldi
Adıyaman Şehit Taha Uluçay K1 Konteyner Kent İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencileri yazmayı öğrenir öğrenmez, Zeliha öğretmenleriyle beraber Hakkari-Şemdinli Güzelkonak Jandarma Karakol Komutanlığında görevli Mehmetçiklere mektup yazdı.
Öğrencilerin kanalında soruları cevapladı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kendisine mektup yazarak okula davet eden Hayırsever Lütfi Abay İlkokulu 2/B Sınıfı öğrencisi Fatıma Zehra Alaslan'ın isteğini geri çevirmedi.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.