Arama
Arama Sonuçları
Piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Hilvan Kent Parkı’nda piknik yapan vatandaşların hem sıcak çayını içti hem de onlarla sohbet etti.
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
Gürün Kaymakamlığından coğrafi işaret atağı
Sivas’ın Gürün ilçesinde yetişen ve birbirinden güzel meyveler arasında yer alan “Ayvaniye Elması”, Gürün Kaymakamlığı ve Belediyesi girişimleriyle coğrafi işaretli ürün olarak raflarda yerini alması için Türk Patent ve Marka Kurumu’na tescil başvurusunda bulunuldu.
100 çiftin mutluluğuna tanıklık etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Belediyesi tarafından 100 çift için düzenlenen toplu nikah törenine katıldı.
100 çift toplu nikah töreni ile dünya evine girecek
Aile müessesine verdiği öneme dikkat çeken Batman Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Batman il sınırları içinde ikamet eden genç çiftler için Toplu Nikah Şöleni hazırlıyor. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, evlenecek çiftleri toplu nikah törenine davet ederek, kendilerine şimdiden mutluluklar diledi.
Depremzedelerin dertleriyle dertlenmeye devam ediyor
Hatay'da koordinasyon görevini sürdüren Kütahya Valisi Ali Çelik, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.
"Halkımızla her daim iç içeyiz"
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun, taleplerini dinledi. Vali Hacıbektaşoğlu, "Halkımızın yanındayız, onlarla her daim iç içeyiz” dedi.
Halkın yoğun kullandığı alanlara mesire alanı yapılacak
Köyleri ziyaret ederek çalışmaları inceleyen Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, halkın yoğun olarak kullandığı her yerde güzel çalışmalar ve mesire alanları yapılacağını söyledi.