Arama
Arama Sonuçları
Deniz çiftliğinde midye hasadı başladı
Balıkesir'in Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, yaklaşık 2 bin ton kapasiteli midye üretim çiftliğindeki üretim hasadına katıldı. Midye toplayan Kaymakam Atasoy, "Sağlıklı, hijyenik şartlarda üretilmiş midyelerin denizlere katkı sağlaması önemli" dedi.
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.
Hasarlı evlere girmeyin
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Tokat Sulusaray merkezli gerçekleşen 5.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen Kadışehri ilçesine bağlı Ovacık köyünü ziyaret etti. Vali Özkan, "Hasarlı evlere girmeyin" uyarısında bulundu.
Dünyanın en büyük çiftliğinde buzağı besledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dünyanın en büyük çiftliği olan TİGEM’e bağlı Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Şıldak, bir buzağıyı da elleriyle besledi.
“Tekrar gelirim ama bu sefer çaylar benden”
Geyikdere Köyü kahvehanesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve ‘Yine gel’ isteği karşısında Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Gelmem mi hiç, ama bu sefer çaylar benden” dedi.
Türkiye’nin en büyük barajını inceledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, dolgu hacmi bakımından Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise altıncı büyük barajı olan Atatürk Barajında incelemelerde bulundu.
“İlçelerimize hep birlikte hizmet edeceğiz”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Halfeti, Birecik, Bozova ve Siverek ilçelerini ziyaret eden Vali Şıldak'ın bugünkü durağı Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir oldu.
Biçerdöverle buğday hasadı yaptı
Kırklareli Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Türkgeldi Çiftliğinde, buğday hasadına katıldı.
İftarın bereketini depremzedelerle paylaştı
Kahramanmaraş Türkoğlu’nda koordinasyon görevini sürdüren Giresun Valisi Enver Ünlü, asrın felaketinin 66'ncı, Ramazan-ı Şerif'in 21'inci gününde depremzedelerle birlikte iftar yaptı.
Hafta sonu mesaisini köy yollarına ayırdı
Hafta sonu mesaisini köy yollarına ayıran Kütahya Valisi Ali Çelik, çalışmaları devam eden köy yollarını inceledi.
Yıldız Dağı yeni sezona hazır
Sivas’ın prestij projesi olan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yeni sezonda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
"Üretim nerede, biz oradayız"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Viranşehir’de silajlık mısır hasadına katıldı. Büyükbaş hayvanlara yem veren Ayhan, “Üretim nerede biz oradayız” dedi.
Fırında patatesli ekmek pişirdi
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ilçe ziyaretleri kapsamında Şuhut ilçesindeydi. İlçede temaslarda bulunan Vali Yiğitbaşı, köy ziyaretlerinde de vatandaşlarla bir araya geldi.
Kazada ölmeseydi sabah okula başlayacaktı
Düzce Valisi Cevdet Atay, kurum amirleri ile birlikte, dün amcasıyla birlikte trafik kazasında vefat eden Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Yakup Gökçe'nin (16) ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Atay, merhum Yakup Gökçe’ye Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.
Vali Nurtaç Arslan’dan sağanak uyarısı
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, sağanak yağış nedeniyle meydana gelen ani sel ve dere taşkınlarının yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulundu. Nurtaç Arslan, yeni yağışlar nedeniyle vatandaşları sel baskınlarına karşı uyardı.
Faizsiz krediyle 100 koyunluk sürü sahibi oldu
Osmaniye'de "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi çerçevesinde devletten destek alan yetiştirici Hakan Bolatcan, 100 koyunluk sürü sahibi oldu.