“Tekrar gelirim ama bu sefer çaylar benden”;

“Tekrar gelirim ama bu sefer çaylar benden”

Geyikdere Köyü kahvehanesinde vatandaşların sıcak ilgisi ve ‘Yine gel’ isteği karşısında Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Gelmem mi hiç, ama bu sefer çaylar benden” dedi....

Resim

KÖY HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Köy ziyaretleri kapsamında Geyikdere ve Çavuşçiftliği köylerine misafir olan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, köylülerle sıcak sohbetlerde bulundu.

Köylerin sıkıntı ve ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinleyen Vali Hülya Kaya, taleplerin karşılanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Resim

"TANIŞTIK, NASİHATLERİNİ DİNLEDİK"

Geyikdere Köyü’nde köy kahvesinde vatandaşlarla çay eşliğinde hasbihal eden Vali Kaya’ya ziyaret sonrasında yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bir köy kahvesini ziyaret ettik bugün. Belli yılların yorgunluğu var amcalarımın yüzlerinde ama gözleri öyle güzel ve umut dolu bakıyor ki. Tanıştık, nasihatlerini dinledik, duamızı da aldık. Yine gel, dediler. Gelmem mi hiç ama bu sefer çaylar benden😉” ifadelerini kullandı.

Resim

"KEYİFLİ BİR ANI EKLEDİK HATIRALARA"

Vali Hülya Kaya, Çavuşçiftliği Köyü ziyaretinde de vatandaşların samimi ilgisi ile karşılaştı. Köy halkının ilgisinden memnun kalan Vali Kaya, “Sıcacık bir sonbahar günü usul usul esen rüzgar eşliğinde demli bir çay ve o çaya lezzet ve sohbet katan hemşehrilerimizle keyifli bir anı ekledik hatıralara” ifadesini paylaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum