Arama
Arama Sonuçları
Çökmelerin olduğu Yusufeli T14 Tüneli, trafiğe kapatıldı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli T14 Tüneli’nin trafiğe kapatılması sonrası trafik akışının yönlendirildiği ve T14 tüneline alternatif olarak yapılan servis yolunda inceleme yaptı.
Yolculuk süresini kısaltacak viyadük yakında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde incelemelerde bulundu. Viyadüğün önümüzdeki günlerde açılacağını ifade eden Vali Ünsal, "Yusufeli-Artvin karayolu 15,5 kilometre kısalacak ve yolculuk süresi 25 dakika azalacak" dedi.
Yusufeli Viyadüğü, mart ayında açılıyor
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Türkiye'nin birinci, dünyanın 5'inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı üzerine kurulan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nde inceleme yaptı. Vali Ünsal, çalışmaların yüzde 95 bittiğini belirterek, viyadüğün mart ayında hizmete gireceğini ifade etti.
“Tüm kurumlar birlikte hareket etmeli”
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl İdare Şube Başkanları toplantısına başkanlık yaptı. Vali Ünsal, "Bizler, devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz” dedi.
Yusufeli Barajı'na hayran kaldı
Artvin Valisi olarak dün göreve başlayan Vali Cengiz Ünsal, alt yapı alanında Türkiye Yüzyılı’nın sembol projelerinden olan Yusufeli Barajını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kalitesi dünya tescilli bal
Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve eşi Meral Doruk, kalitesi dünya çapında tescillenen Macahel Balı’nın tanıtımı ve bal sağımı etkinliğine katıldı.
Erzurum’un 3 bin rakımlı dağları göçerleri ağırlıyor
Türkiye'nin mera varlığının yüzde 11'ine sahip Erzurum, farklı bölgelerden gelen göçer ailelere ev sahipliği yapıyor. Ülkenin tanınan firmaları da bu meralardan beslenen hayvanlardan elde edilen sütle markalarına değer katıyor.
Çoruh nehrinde kaybolan şoför için yoğun mesai
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, 23.05.2023 tarihinde Artvin- Şavşat karayolunda geçirdiği trafik kazası sonucu aracıyla Çoruh nehrine düşen ve akıntıya kapılarak kaybolan sürücü Zübeyir Topal’ı bulmak için AFAD koordinesinde başlatılan arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
İspir Kaymakamlığına Poçanoğlu atandı
Emekliye ayrılan Manisa Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’in yerine Saruhanlı Kaymakamlığı’na Erzurum İspir Kaymakamı Murat Acar atandı. İspir Kaymakamlığı’na ise Artvin Ardanuç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu görevlendirildi.
İşhan Köyü taşınmaya başladı, ilk misafirleri Vali oldu
Yusufeli Barajı'nın suları altında kalacak İşhan köyünün yeni yerleşim yerine taşınma süreci başladı. Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni yerleşim yerine ilk olarak taşınan ailelerin misafiri oldu.