“Tüm kurumlar birlikte hareket etmeli”;

“Tüm kurumlar birlikte hareket etmeli”

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, İl İdare Şube Başkanları toplantısına başkanlık yaptı. Vali Ünsal, "Bizler, devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz” dedi....

Resim

VATANDAŞA HİZMET ETMEKLE SORUMLU KİŞİLERİZ

Artvin Valisi Cengiz Ünsal başkanlığında, 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilmesi, kurumların koordineli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak üzere İl İdare Şube Başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Çoruh Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Bölge ve İl Müdürleri ile Şube Müdürleri katıldı.

Kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin öneminin vurgulanarak vatandaş odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının benimsenmesi ile kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesine yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Vali Ünsal, il idare şube başkanlarına hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Resim

EN İYİSİ İÇİN GAYRET GÖSTERMELİYİZ

Tüm kurumların, idarenin eylem ve işlemlerinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini söyleyen Vali Ünsal, “Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla bir bütündür. Bizler, Devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz. Bulunduğumuz konumların ağırlığı ve sorumluluğuyla yapılan her bir işin, yürütülen her bir projenin en iyisi olması için gayret göstermek zorundayız. Bunları yaparken de mevzuat hükümlerine, şeffaflığın sağlanmasına, halkımızın memnuniyetini ön planda tutan vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsemek ve uygulamakla yükümlüyüz. Tüm İdarecilerimizin üzerine düşen bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Bu vesileyle toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ardından karşılıklı görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum