Arama
Arama Sonuçları
"Sizin gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz"
Emekli Vali Orhan Öztürk, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski devlet bakanlarından, emekli Vali Bekir Aksoy hakkında önemli bir yazı kaleme aldı. Öztürk, "Bekir Aksoy iyi bir bürokrat ve devlet adamıydı. Dik durdu ve net birisiydi. Bekir Aksoy, Recep Yazıcıoğlu, Rıza Akdemir gibi valilerin eksikliğini hep hissedeceğiz" dedi.
Büşra Güllü Özpınar
Dumlupınar Kaymakamı
“Var gücümüzle çalışacağız”
Samsun’dan Çorum’a atanan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Çorum Valiliğinde gerçekleştirilen karşılama töreninin ardından görevine başladı. Vali Dağlı, “Tüm vatandaşlarımızla 24 saat esasına göre bir arada olmaya özen göstereceğiz” dedi.
“Konyalı olarak geldim, Çorumlu olarak ayrılıyorum”
Son Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valiliğine atanan Mustafa Çiftçi, Çorum'dan dualarla uğurlandı. “Sayın valimize çıktığı yolda muvaffakiyetler nasip eyle” şeklindeki dualara uğurlamaya gelenler hep birlikte ‘Amin’ dedi
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
“Kahraman Çorum'dan Allah razı olsun"
Çorum’dan depremde büyük hasara uğrayan Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine gönderilen yardımlar Afşinlilerin takdirini kazandı. Afşinli bir esnaf, “Kahraman Çorumlulardan Allah razı olsun” diyerek Afşin’de koordinasyon için görevlendirilen Vali Mustafa Çiftçi’ye teşekkür etti.
İsmail ÇORUMLUOĞLU
İzmir Vali Yardımcısı