“Var gücümüzle çalışacağız”;

“Var gücümüzle çalışacağız”

Samsun’dan Çorum’a atanan Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı Çorum Valiliğinde gerçekleştirilen karşılama töreninin ardından görevine başladı. Vali Dağlı, “Tüm vatandaşlarımızla 24 saat esasına göre bir arada olmaya özen göstereceğiz” dedi....

Resim

KAPIMIZ HER DAİM AÇIK OLACAK

Vali Zülkif Dağlı, valilikte basın mensuplarına bir göreve başlama konuşması yaparak, ‘Medeniyetler şehri Çorum’daki görevime bugün itibarıyla başlamanın heyecanı ve gururunu yaşıyorum. Bizleri bu kutlu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevimin ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.

Vali Dağlı, “Bizler, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, koordineli bir şekilde Çorum’umuzun, ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunmak için mesai mefhumu gözetmeden bu potansiyeli en verimli şekilde kullanarak, halkımıza hak ettiği hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışacağız. Yapacağımız tüm iş ve işlemlerimizi siz değerli Çorumluların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla, hukuka uygun şekilde gerçekleştirmek ana gayelerimizdendir” ifadelerini kullandı.

Resim

BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNATI OLACAĞIZ

Zülkif Dağlı, “Bizler görevimiz boyunca bu birlik ve beraberliğin teminatı olacağız. Kapımız her daim sizlere açık olacak. Her zaman vatandaşlarımızın arasında, özellikle Aziz Şehitlerimizin emaneti ailelerimiz, gazilerimiz, devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızla 24 saat esasına göre bir arada olmaya özen göstereceğiz” diye konuştu.

Resim

TÜM VATANDAŞLARIMIZA ULAŞACAĞIZ

Vali Dağlı, şöyle devam etti: “İl Özel İdaremiz vasıtasıyla Çorum’da tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız. İlçe ve köylerimizin tüm ihtiyaçlarını, kamu kurum ve kuruluşları arasında bütünlük ve uygunluk içinde organize ederek vatandaşlarımıza en yakın yerlerde, en hızlı ve en uygun yöntemlerle gidermeyi sağlayacağız. Çorum Valiliği görevini devraldığımız değerli meslektaşım Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi’ye hizmetleri için teşekkür ediyor, kendilerine yeni görev yerinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum. Siz değerli Çorumlu hemşerilerime en derin saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Görev sürem boyunca, siz değerli Çorumlularla birlikte, şehrimizi daha iyiye, daha güzele taşımak için çalışacağım. Bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum