Arama
Arama Sonuçları
Avukatlık stajını tamamladı, cübbe giydi
Çorum Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, avukatlık stajını tamamlayarak ruhsatını aldı.
"İmam toplumda her işte önder ve rehberdir"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçede görev yapan din görevlileri ile toplantı yaptı. Kaymakam Özçelik, "Din görevlilerinin vazifesi sadece namaz vakitleri ile sınırlı değildir. Din görevlilerimizin her zaman toplumu aydınlatma gibi bir vazifeleri vardır. İmam toplumda her işte önder ve rehberdir" dedi.
Yüksek lisansını tamamladı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, kamu yönetimi alanında yaptığı yüksek lisans eğitimin tamamlayarak cübbe giydi. Aydoğan, akademik eğitimine doktora ile devam etmeyi planlıyor.
Mucit gençler ‘Proje Pazarı’nda buluştu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Kampüsünde düzenlenen “V. Ar-Ge Proje Pazarı” açılış programına Vali Dr. Nurtaç Arslan, ilimiz protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Başsavcı olmak isteyen şehit kızına cübbe giydirdi
Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, daha önce Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın telefonla görüştürdüğü, başsavcı olmayı isteyen 12 yaşındaki şehit kızına cübbe giydirerek mesleği hakkında bilgi verdi.
Urfalılar Valisine sahip çıktı
Cumhuriyet Gazetesi’nin, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın 2 ay önceki kentin sevilen İslam alimleri ile buluşmasını eleştirerek ‘görevden el çektirilmesini’ istemesine Şanlıurfalılar sert tepki gösterdi. Vali Ayhan’a destek mesajı yağdıran Urfalılar, “Valimiz camiyi de cemevini, şeyhi de alevi dedesini de ziyaret eder. Valimizin toplumun tüm taraflarını kucaklaması eleştirilecek değil takdir edilecek bir durum” dedi.
Cübbe giyip kep takarak okuma yazma belgesi aldılar
Milyonlarca öğrenci karne veya diploma sevinci yaşarken, Samsun'da daha önce okuma-yazma bilmeyen yaşları 40-63 arasında değişen 13 kadın, okuma-yazma öğrenerek belge aldı.