Arama
Arama Sonuçları
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
100 bin bardak çay ikram edilecek
Rize Valiliği himayesinde Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) organizasyonuyla “Size Bize Hepimize Rize” sloganıyla 02-05 Mayıs tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenecek Rize Günleri için bilgilendirme toplantısı Vali İhsan Selim başkanlığında gerçekleştirildi.
Başkentte Erzurum rüzgârı esti
Erzurum Valiliği öncülüğünde, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Erzurum iktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) koordinasyonunda organize edilen ‘Ankara’da Erzurum Günleri’ Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ediyor.
Narenciye bahçesi Mersin’de festival
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, bu yıl 8.’si düzenlenen ‘Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nin açılış törenine katıldı. Pehlivan, “Mersinimiz, narenciyenin, turunçgilin başkenti” dedi.
Bitlis’te Selçuklu ve Osmanlı kıyafetleri defilesi
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, ‘Vadideki Şehrin Kadınları Projesi’ kapsamında düzenlenen Selçuklu ve Osmanlı Devleti ile Kurtuluş Savaşı döneminde Anadolu kadınlarının giydiği giysilerin sergilendiği defileye katıldı.
Ovit şenliklerinde Şehit Eren Bülbül unutulmadı
Teröristlerin açtığı ateş sonucu 2017'de şehit olan Eren Bülbül, Ovit Yaylası'nda bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'Ekşioğlu Vakfı Ovit Yayla Festivali’nde unutulmadı.