Arama
Arama Sonuçları
Terör olayı sayısı 88'e düştü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "2016 yılında ülkemiz genelinde 2 bin 322 terör olayı yaşanmışken bu hava unsurlarının bize sağlamış olduğu güçle 2023 yılında bu rakam 88'e düşmüştür" dedi.
"Su çocuklarımıza bırakacağımız bir mirastır"
"Su Bir Haktır" başlıklı söyleşiye katılan Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, "Suyu bir mal görmenin ötesinde çocuklarımıza bırakacağımız bir mirastır, bu nedenle topyekün bilinç gerekiyor" dedi.
328 bin Euro’luk Roboto Projesi
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas İl Özel İdaresi ve İŞ-KUR İl Müdürlüğünün destekleri ve İŞGEM işbirliğinde Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde Avrupa Birliği destekli Roboto Projesinin açılışı yapıldı.
Demirağ OSB yıl sonuna kadar dolacak
Sivas merkeze 25 km mesafede bulunan Sivas Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlar yüzleri güldürdü. Demir Çelik Fabrikası Körtuzla mevkiinde 814 hektar alanı kapsayan ve kamulaştırma ile altyapı çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteğiyle gerçekleşen Demirağ OSB’de sanayi parsellerinin büyük çoğunluğu doldu.
Divriği Ulu Camii’nde kapsamlı restorasyon sürüyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçe gezilerine devam ediyor. Her fırsatta ilçelerde bir dizi temaslarda bulunan Vali Şimşek, Divriği’de kamu yatırımlarını yerinde inceledi.
Sivas, yeni bir fabrika daha kazanıyor
Sivas'ın yeni istihdam üssü olan Demirağ Organize Sanayi Bölgesi, her geçen gün yeni yatırımlarla gücüne güç katıyor.
Genç girişimciler keşifte
Sivas Valiliği himayelerinde başlatılan 'Genç Girişimciler Keşifte' projesi kapsamında Yavuz Selim Ortaokulundan gelen öğrenciler, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile birlikte ESTAŞ Eksantrik San. Tic. AŞ Kam Mili Fabrikası'nı gezdi.
Meslek lisesi öğrencilerine 250 lira burs verilecek
Sivas Valiliği himayelerinde Sivas Hizmet Vakfı'nın koordinatörlüğünde ‘Sivaslılar Evlatlarına Sahip Çıkıyor’ projesi 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde de devam edecek.
Yatırım yapacakların Sivas Demirağ OSB'deki yerleri hazır
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas'ta grup köy yollarında yapılan yol iyileştirme çalışmaları ile Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.
Sivas'ın yatırım üssünde fabrikalar yükseliyor
Sivas'ta cazibe bölgesi ilan edilen ve altyapı çalışmalarında sona gelinen Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 225 parselin 70'i tahsis edilirken, 7 firmanın da inşaat çalışmaları sürüyor.
Vali ve başkan dualarla uğurladı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, hac vazifesi için kutsal topraklara gidecek hacı adaylarını dualarla uğurladı.
Sivas 100 fabrika hedefini güncelleyecek
Sivas’ta Cumhuriyet’in 100. yılında “100 Üretim ve İstihdam Kapısı” hedefiyle başlatılan proje kapsamında, yer tahsisi yapılan, temeli atılan ve üretime başlayan fabrika sayısı 90’a ulaştı. Vali Salih Ayhan, hedefi güncelleyeceklerini açıkladı.