Arama
Arama Sonuçları
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
"Ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacaklar"
Sinop Deneyap Teknoloji Atölyesi İleri Robotik Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Deneyap Projesi içerisinde yer alan öğrencilerimizin ülkemize ve milletimize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.
Genç yıldızlar Deneyap atölyelerinde parlıyor
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen ile birlikte; Gençlik Merkezinde faaliyet gösteren Deneyap Teknoloji Atölyesini ziyaret etti.
"Gençleri yeniliklerle buluşturacağız"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Bahçelievler Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Gençlerin projelerini inceleyen Vali Şıldak, "Sizleri yeniliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
"Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Deneyap Teknoloji Atölyeleri Proje Şenliği'ne katıldı. Vali Yılmaz, "Çocuklarımız, bu çalışmalarla çok iyi bir deneyim kazanıyor. Çocuklarımızla ne kadar gurur duysak az" dedi.
Öğrenciler projelerini şenlikte sergiledi
Osmaniye Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Deneyap Atölyeleri Tasarım ve Üretim Atölyesi Proje Şenliği'ne katılan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.
Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek, satranç ve sportif etkinliklerine eşlik etti.