Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirlerinden 15 Temmuz mesajları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mülki idare amirleri, mesajlar yayımladı. Yayımlanan mesajlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapılarak, gazi ve şehitler anıldı.
Erzincan’ın gurur günü
Can Erzincan’ın düşman işgalinden kurtularak istiklal destanı yazdığı 13 Şubat 1918’in üzerinden 106 yıl geçti. Kurtuluş günü Erzincan’da coşkuyla kutlanırken Vali Hamza Aydoğdu, "Geçmişimiz geleceğimizin güvencesidir” dedi.
“Beş aylık hamile eş versin devlet”
Sakarya Vali Yardımcısı Şair Aslan Avşarbey, bir babanın tembel evladı için devletten isteklerini dizelere döktü. Çok sayıda babanın duygularına tercüman olan Avşarbey, ‘Tembel Evlat Destanı’nda bir babanın isyanını gülümseten nüktelerle anlattı.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
Hain odaklarla mücadeleden vazgeçmeyeceğiz!
Halfeti Kaymakamı Selin Sarı, “Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ve asil milletimizin dua ve destekleri ile ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz” dedi.