Arama
Arama Sonuçları
Antalya’nın kalbine sıkı denetim
Antalya’nın kalbi Kaleiçi’nde polis ve zabıtalardan oluşan Hanutla Mücadele ve Etiket Denetimi ekipleri turistleri ve vatandaşları canından bezdiren hanutçulara göz açtırmıyor.
Dolandırıcılığın yüzde 137 arttığını açıklayan Vali, vatandaşları uyardı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, nitelikli dolandırıcılık olaylarının geçen yıla göre yüzde 137 oranında arttığını belirterek vatandaşları uyardı. Vali Çiftçi, "Hiçbir zaman ne asker ne polis ne savcı vatandaşı arayıp da para istemez. Herhangi hesap numarasına para havale edilmesin, bankaya gidilmesini istemez" dedi.
İstanbul’da dilenen çocuklar yeniden okul yolunda
İstanbul’da yetişkin ve çocuk dilencilere yönelik uygulamalar devam ediyor. İstanbul Valiliği koordinasyonunda sürdürülen uygulamalarda yakalanan ve aileleriyle görüşülen 329 dilendirilen çocuk, yeniden okul yolunda…
“Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz”
Bayrampaşa ilçesini ziyaret eden İstanbul Valisi Davut Gül, “Bayrampaşa’mız, İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biri. Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
“Gündemimizden düzensiz göçü, illegal grupları, zararlı madde ve dilenci meselelerini çıkaracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, Küçükçekmece ilçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. İncelemelerde Vali Gül’e Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç eşlik etti.
Sünnet olan çocukları hediyelerle sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Korgan Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.
"Sokak hayvanı diye bir şey yok"
İstanbul Valisi Davut Gül, “"Dünyanın her yerine gittiğinizde sokakta sahipsiz adam görürsünüz, sahipsiz hayvan görmezsiniz. Sokak hayvanı diye bir şey yok. Hayvanların bir sahibinin olması lazım” dedi.
“İstanbul'da dilenciliği tamamen ortadan kaldıracağız”
İstanbul Valisi Davut Gül, kentte dilenciliği tamamen ortadan kaldıracaklarını, bu anlamda da sıfır tolerans göstereceklerini açıkladı.