Konteyner taleplerinin tamamı karşılandı;

Konteyner taleplerinin tamamı karşılandı

Yaşanan depremler sonrasında normalleşme çalışmaları kapsamında mahallelere ziyaretlerini sürdüren Malatya Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, vatandaşların ihtiyaçlarını yakından takip etti....

Resim

MAHALLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, başlattığı mahalle ziyaretleri programına Söğüt ve Polat mahallelerini ziyaret ederek devam ediyor.

Depremin yarattığı kriz dönemini atlatıp yaralarımızı sararak girdiğimiz normalleşme döneminde; Dağıtılan Bireysel Konteynerler, Devam Eden Yıkım Çalışmaları, Kalıcı Kırsal Konutlar, Kış Mevsimine Yönelik Tedbirler ve Depremzede Vatandaşlarımızın Talepleri hakkında incelemelerde bulundu.

Resim

Kaymakam Yıldız, “İncelediğimiz mahallelerde konteyner taleplerinin tamamına yakınını karşılamış bulunmakla beraber gelen talepleri karşılamaya devam etmekteyiz. Yıkımların hızla devam etmesi için gerekli takibi yapmaktayız. Kalıcı konutlarımızın yapımını yakından takip edip en hızlı şekilde tesliminin sağlanması için gerekli çalışmaları yürütmekteyiz” dedi.

Resim

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Yapılan incelemelerden sonra Kaymakam Mehmet Kılıç, şehitlerin ailelerine ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Şehit Suat Özcan’ın Söğüt Mahallesi'nde yaşayan eşi Tülay Özcan’ı ziyaret ederek hasbihal etti.

Kaymakam Kılıç, Şehit Nurettin Kurt’un Polat Mahallesi'nde yaşayan ailesine de misafir oldu. Şehitler için dua eden Kaymakam Kılıç, “Aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekanları Cennet olsun” dedi.

Kaymakam Kılıç, sıcak karşılamaları ve hoş sohbetlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, “Devlet-Millet el ele yaralarımızı hep birlikte sarıyoruz” ifadesini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum