Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Doğukan Mızrak’a ‘Yılın İdarecisi’ ödülü
Hatay Vali Yardımcısı Doğukan Mızrak, 10 Ocak İdareciler Günü kapsamında 81 ilin valisinin katılımıyla düzenlenen törende Yılın İdarecisi olarak seçilerek, Şehit Kaymakam Ersin Ateş Üstün Hizmet Ödülü aldı.
Ödüllerini Erdoğan’ın elinden aldılar
10 Ocak İdareciler Günü kapsamında Türk İdareciler Derneği tarafından belirlenen yılın başarılı mülki idare amirlerine ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi.
Vali'nin tıraşı özel birey Doğukan’dan
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs aldıktan sonra kuaförde çalışmaya başlayan özel birey Doğukan’ın davetini kırmadı. Doğukan’a tıraş olan Vali Özarslan, “Bir müşteri kazandın” dedi.
Hazro’da toplu sünnet şöleni
Diyarbakır Hazro Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Doğukan Koyuncu’nun koordinesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde 100 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Hatay’da deprem konutları için ilk kura
Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da deprem konutları için kura çekimleri yapıldı. Yapımı tamamlanan 37 köy evi hak sahiplerini buldu.
Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Kütahya Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi.
“İstihdam artışı için çalışmaya devam edeceğiz”
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Yolalan beldesinde hizmet veren Tekstil fabrikalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Acılı günlerinde yalnız bırakmadı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, dün bir cenazeye katılmak için Otlukbeli’ne giderken trafik kazası geçirerek vefat eden Altundal, Öztürk ve Can ailelerini acılı günlerinde yalnız bırakmadı.
Hakkari’ye 19 milyon liralık yeni yatırım
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Hakkari Valiliği paydaşlığında Hakkari'de hayata geçirilecek olan 19 milyon lira değerindeki 8 projenin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Ek ödenek köy yolları için kullanılacak
Niğde Valisi Mustafa Koç başkanlığında yapılan KÖYDES toplantısında Niğde’ye gönderilen 15.8 milyon liralık ek ödeneğin, grup köy yollarında sıcak asfalt kaplama, onarım/tesviye, stabilize kaplama ve sathi kaplama yapımında kullanılmasına karar verildi.
Vali Kırbıyık, Roman şampiyonları kutladı
Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, valilik salonunda yaptığı toplantıda Edirne’de faaliyet gösteren Roman spor kulüpleri başkanları ile bir araya geldi.
Şehit babasına Babalar Günü ziyareti
Manisa'nın Salihli İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, 2005 yılında Nevşehir İl Jandarma Merkez Komutanlığı'nda görevliyken devriye görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 28 ay tedavi gördükten sonra hayatını kaybeden Şehit Jandarma Ulaştırma Er Numan Aydın'ın babası Münip Aydın'ı Babalar Günü vesilesiyle ziyaret etti.
Doğukan MIZRAK
Hatay Vali Yardımcısı
Doğukan Koyuncu
Hazro Kaymakamı