Mülki idare camiası yasta;

Mülki idare camiası yasta

Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi....


ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kaymakam Mesut Coşkun’un vefatıyla ilgili adli tahkikat başladığını belirtti. Bakan Yerlikaya, “Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

Elazığ Ağın Kaymakamı Furkan Taha Türkmenoğlu: Kıymetli dönem arkadaşım, Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Nezaketiyle, dürüstlüğüyle, devlet adamlığıyla örnek bir arkadaşımızdı. Ailesine ve mülki idare camiamıza sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun..

Köse Kaymakamı Hakan Öznay: Çok değerli dönem arkadaşım, kardeşim Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Yüce Allah rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun.

Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Bek: Genç meslektaşımız Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine sabırlar diliyor başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun…

Adıyaman Vali Yardımcısı Furkan Korkusuz: Kıymetli dönem arkadaşımız, meslektaşım Ekinözü kaymakamı Mesut Coşkun kardeşimizin vefatı bizi çok üzmüştür, Allah rahmet eylesin. Camiamızın başı sağ olsun…

Tunceli Vali Yardımcısı Okan Yenidünya: Kahramanmaraş Ekinözü kaymakamımız Mesut Coşkun meslektaşımızın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Allah’tan ailesine ve mülki idare camiasına sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun.

KIYMETLİ DÖNEM ARKADAŞIMI, VEFATINI BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu: Kıymetli dönem arkadaşım, güzel insan Mesut Coşkun kardeşimin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine baş sağlığı ve sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun.

Osmaniye Sumbas Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran: Değerli dönem arkadaşımız Mesut Coşkun’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet. Acılı ailesine sabırlar dilerim.

Balıkesir Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun: Kıymetli dönem arkadaşım, güzel insan Mesut Coşkun kardeşimin vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine sabır dilerim. Başımız sağ olsun.

Gümüşhane Vali Yardımcısı Bahar Kaya: Değerli meslektaşımız Mesut Coşkun’un vefatı hepimizi derinden üzdü. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim…

Bingöl Kiğı Kaymakamı Muhammet İkis: Kıymetli  meslektaşımız  Mesut Coşkun’un vefatı bizleri  derinden üzdü. Değerli kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Mülki İdare Camiasına başsağlığı diliyorum.

Sinop Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat: Değerli meslektaşım Mesut Coşkun’un vefatı hepimizi derinden üzdü. Kıymetli kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Mülki İdare Camiasına başsağlığı dilerim.


KARDEŞİM MEKANIN CENNET OLSUN

Bartın Ulus Kaymakamı Fırat Kadiroğlu: Kaymakam vekilliğim döneminde Afyon’da beraber çalıştığımız; efendiliğiyle, dürüstlüğüyle, nezaketiyle örnek devlet adamı, dönem arkadaşım, kardeşim Mesut Coşkun’un vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Allah mekanını cennet eylesin, ailesine sabırlar versin inşallah. Başımız sağ olsun.

Diyarbakır Hazro Kaymakamı Doğukan Koyuncu: Kıymetli dönem arkadaşım Ekinözü Kaymakamı Mesut Çoşkun’un vefatı bizleri çok üzdü. Karakteri,duruşu,insanlığıyla örnek bir Devlet adamıydı. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah, başımız sağ olsun…

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Çetin: Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun kardeşimizin vefat haberi bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Tunceli Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor: Meslektaşımız, kardeşimiz Mesut Coşkun’un vefatı bizleri derinden üzmüştür. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesinin, sevdiklerinin ve tüm Mülki İdare camiasının başı sağ olsun.

SENİ HEP GÜÇ YÜZÜNLE HATIRLAYACAĞIZ

Kayseri Vali Yardımcısı Ömer Tekeş: Seni hep güleç yüzünle hatırlayacağız. Kalbi güzel, gönlü güzel Kardeşim Mesut Coşkun. Mülki idare amiri ailesi olarak başımız sağolsun.

Sivas Divriği Kaymakamı Resul Tutay: Kıymetli Meslek Büyüğüm, Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve Mülki İdare camiasına başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet olsun..

Konya Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy: Meslek Büyüğüm, hemşehrim, Kahramanmaraş/Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. İyi bir insan, iyi bir vatansever, iyi bir devlet adamıydı. Rabbim mekânını cennet eylesin. Kıymetli ailesinin ve Mülki İdare Camiamızın başı sağolsun.

Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik: Değerli meslektaşımız Mesut Coşkun’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun.

DOKUNDUĞUN GARİBANLARIN DUALARI VAR HEYBENDE

Gaziantep İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu: Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun Kardeşimizin vefatı hepimizi çok üzdü. Başımız Sağ Olsun. Dokunduğun Garibanların, Kimsesizlerin Duaları Var Heybende.

Konya Vali Yardımcısı Fatmagül Dalmış: Meslektaşımız Ekinözü Kaymakamı Mesut COŞKUN'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler
Mülki idare camiası yasta Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum