Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Bayraklı’ya 'fahri hemşehrilik beratı’ verildi
Hatay Kırıkhan Belediye Meclisi'nde alınan kararla Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'ya ’fahri hemşehrilik beratı’ verildi.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
Kitap okuma kahramanlarını ödüllendirdi
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, en fazla kitap okuyan kahramanları makamında kabul ederek ödüllendirdi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
97 haneye 97 çalışma masası ve sandalye
Kilis Elbeyli Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi aileler ile yetim ve öksüz öğrencilerin olduğu 97 haneye çalışma masası ve sandalye hazırladı. ‘Yeni Masam Yeni Dünyam” projesi ile masa ve sandalyeler ailelere teslim edilirken Kaymakam Yunus Emre Bayraklı, “Her şey kıymetli öğrencilerimiz için” dedi.
Organları hayat kurtaracak!
“Organ Bağışı Hayat Kurtarır” kampanyasına destek olan Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, organlarını bağışlayarak yeni hayatlara umut oldu.
"İyi varsın Tuncay abla"
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, ilçeye bağlı Kalbursait köyünü ziyaret etti. Down sendromlu Tuncay hanımı evinde ziyaret eden Bayraklı, "İyi ki varsın Tuncay Abla" dedi.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”
Şanlıurfa Birecik’ten Tekirdağ Ergene Kaymakamlığına atanan ve 11 Eylül 2023’te yeni görevine başlayan Kaymakam Kadir Duman, “Gölpazarı, Elbeyli ve Birecik'te olduğu gibi Ergene ilçemizde de "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla vatandaşlarımızı ziyaret etmeye, hal ve hatırlarını sormaya, dertleriyle dertlenmeye, devletimizin şefkat elini uzatmaya devam ediyoruz” dedi.
Bronz madalya kazanmasına az kaldı
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, kaymakamlık bahçesinde düzenlenen Kızılay Kan Bağışı Kampanyasına destek olarak kan verdi.
Gülhani Ozan Sarı
Mülkiye Müfettişi
Kadir Duman
Ergene Kaymakamı
Vedat Yılmaz
Beypazarı Kaymakamı
Canlarla Cem’e katıldı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Güzelbeyli Köyü'nde düzenlenen Cem'e katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hatipoğlu, “Sizlerle bir arada olmayı seviyoruz” dedi.
Biçerdöverle mısır hasadı yaptı
Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, ilgili kurum amirleriyle birlikte Aşağıbeylerbeyi Köyü’nü ziyaret ederek, mısır hasadına katıldı.
Metin EYYÜPKOCA
Yahyalı Kaymakamı V.
Yusuf Turan
Develi Kaymakamı
Meral UÇAR
Ortaca Kaymakamı
Serap ÖZMEN ÇETİN
Haliliye Kaymakamı
Davut SİNANOĞLU
Giresun Vali Yardımcısı
Osman ACAR
Elbeyli Kaymakamı
Hüdayar Mete Buhara
Kırşehir Valisi
Ediz Sürücü
Ankara Vali Yardımcısı
Müfit GÜLTEKİN
Sarıçam Kaymakamı
Rahmi DOĞAN
Vali-Mülkiye Başmüfettişi