“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”;

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!”

Şanlıurfa Birecik’ten Tekirdağ Ergene Kaymakamlığına atanan ve 11 Eylül 2023’te yeni görevine başlayan Kaymakam Kadir Duman, “Gölpazarı, Elbeyli ve Birecik'te olduğu gibi Ergene ilçemizde de "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla vatandaşlarımızı ziyaret etmeye, hal ve hatırlarını sormaya, dertleriyle dertlenmeye, devletimizin şefkat elini uzatmaya devam ediyoruz” dedi....


BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Ergene halkı ile bir an önce tanışmak için ilçe ve köy ziyaretlerine başlayan Kaymakam Kadir Duman, ilçenin en uzak kırsal mahalleler olan Paşaköy ve Pınarbaşı mahallerinde vatandaşlara misafir oldu.

Vatandaşlar tarafından sevgi ve muhabbetle karşılanan Kaymakam Duman, “Sevginin en güçlü hali ailedir. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Gölpazarı, Elbeyli ve Birecik'te olduğu gibi Ergene ilçemizde de "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla vatandaşlarımızı ziyaret etmeye, hal ve hatırlarını sormaya, dertleriyle dertlenmeye, Devletimizin şefkat elini uzatmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


GÜÇ BİRLİĞİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Kaymakam Duman, “İlçemizin en uzak kırsal mahalleleri Paşaköy ve Pınarbaşı'nda mesai arkadaşlarımızla birlikte hemşehrilerimizle buluştuk. Hal ve hatırlarını sorup taleplerini dinledik. El birliği, gönül birliği, Ergene için güç birliği ile çalışacağız” dedi.

Resim

EY ŞEHİT OĞLU ŞEHİT İSTEME BENDEN MAKBER …

İlçedeki şehit ailelerine de ziyaretlerde bulanan Kaymakam Duman, Paşaköy ve Pınarbaşı mahallelerindeki şehitler Onb. Hamza Çavuş, Er Seyhan Yılmaz ve Er Ahmet Çelekoğlu'nun ailelerine misafir oldu. Şehitlerin emanetlerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Kaymakam Duman, bir ihtiyaçlarının olması halinde her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.

Resim

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

Kaymakam Duman ayrıca, Pınarbaşı İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi. Sınıflarına girerek öğrencilerle sohbet eden ve öğretmenlerden öğrencilerin durumu ile ilgili bilgi alan Kaymakam Duman, “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitimden geçer. Önceliğimiz eğitim” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum