"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim";

"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"

Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi....


NEZAKETİ VE DÜRÜSTLÜĞÜYLE ÖRNEK BİR ARKADAŞIMIZDI

Kilis Vali Yardımcısı Murat Demirbilek: Değerli dönem arkadaşım Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatı hepimizi çok üzdü. Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah. 

GÜLERYÜZÜNLE HATIRLAYACAĞIZ SENİ KARDEŞİM

Burdur Yeşilova Kaymakamı Zafer Şahin: Ankara siyasaldan dönem arkadaşım, Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Beyefendi kişiliğin, sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim! Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin. Mekanı cennet olsun. 

Gaziantep Vali Yardımcısı Sinan Korkmaz: Kıymetli meslektaşım, dönem arkadaşım Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin, başımız sağ olsun.

Resim

MÜLKİ İDARE CAMİASINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Düzce Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay: Değerli meslek büyüğümüz, Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefat haberini büyük bir teessürle öğrendim. Değerli büyüğümüze Cenab-ı Allah’tan rahmet;  kederli ailesine ve Mülki İdare camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu: Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kaymakamımızın kıymetli aiesine ve mülkî idare camiamıza  başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu: Kıymetli meslektaşım Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'’un kaybını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Meslektaşıma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum.

MEKANI CENNET OLSUN

Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık: Değerli meslektaşımız Mesut Coşkun’un vefatını teessürle öğrendim. Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, mülki idare camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet olsun.

Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak: Kıymetli dönem arkadaşım Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Yakınlarına sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin.

Resim

GÜZEL BİR İNSANDI

Kars Vali Yardımcısı Ramazan Taşkın: Kıymetli dönem arkadaşım Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Nezaketi ve beyefendiliği ile güzel bir insandı. Kıymetli ailesine ve mülki idare camiamıza sabırlar diliyorum.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan: Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun'un  vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Genç Meslektaşımıza Allah’tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim. Allah Rahmet Eylesin..

Bitlis Mutki Kaymakamı Onur Yılmazer: Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı camiamızı derinden üzdü. Kıymetli kardeşim mekanın cennet olsun.

Elazığ Maden Kaymakamı Mustafa Atış: Kıymetli dönem arkadaşım, kardeşim Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun kardeşim.

Bolu Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu: Kıymetli Meslek Büyüğüm, Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine ve Mülki İdare camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun..

Kilis Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı: Meslektaşımız Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatını üzüntüyle öğrendim. Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Resim

"ARTVİN'DE BİRLİKTE GÖREV YAPMIŞTIK"

Amasya Valisi Yılmaz Doruk: Artvin'de birlikte görev yaptığımız, Değerli Çalışma Arkadaşım Kaymakam Mesut Coşkun'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhum Meslektaşıma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mülki İdare Camiamızın başı sağ olsun.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum