Arama
Arama Sonuçları
Vali Özarslan'dan yangınlara karşı önemli hatırlatma
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, yangınlara karşı vatandaşları uyardı ve eski evlerdeki elektrik tesisatlarına dikkat çekti. Vali Özarslan, "ORKÖY, orman köylüsü vatandaşlarımızın evlerinin elektrik iç tesisat projelerine; hibe/kredi desteği veriyor. Bu destekten faydalanıp, eski evlerimizin elektrik tesisatlarını yenileyelim" dedi.
Depremde binası orta ve ağır hasarlı olanlar için yeni fırsat
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın tüm aşamalarını birebir takip ettiği Yerinde Dönüşüm Projesi'nin detayları belli oldu. Çalışmaya Şanlıurfa'dan çok sayıda başvurunun alındığı öğrenilirken, proje ile vatandaşa birçok destek ve imkân sunuluyor.
250 bin liralık faizsiz kredi 400 bine çıkarıldı
Van Valisi Ozan Balcı’nın girişimi ile Ziraat Bankası’nın Koyunculuk Projesi kapsamında verdiği faizsiz 250 bin liralık kredi 400 bin liraya çıkarıldı.
Hatay’ın ihyası için yeni bir dönem başlıyor
Deprem bölgesi olan Hatay’ın ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 17 Temmuz’da başlattığı ‘Yerinde dönüşüm’ projesiyle Hatay yeniden ayağa kaldırılıyor.
Gençlik aşısı faizsiz kredi desteği
Amasya Valisi Mustafa Masatlı, 2022 Yılı Turizm İşletmelerinin Modernizasyonu Finansman Desteği ve 2022 Yılı İhracata Gençlik Aşısı Faizsiz Kredi Desteği Programları kapsamında desteklenecek proje sahipleriyle Sözleşme İmza Törenine katıldı.
DOĞAKA’dan girişimcilere hibe ve eğitim desteği
Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın ev sahipliğinde, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 109. Yönetim Kurulu Toplantısı, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Bilecikli üreticilere 150 bin koyun dağıtılacak
Bilecik Valiliği Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Ziraat Bankası arasında Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi kapsamında protokol imzalandı.
Hakkari’de 2500 üreticiye 250 bin koyun verilecek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Hakkari'nin hayvancılık bölgesi olduğunu belirterek, küçükbaş hayvan sayısını 1 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
Erciş’e 'flamingo göç izleme terası' yapılacak
Van Valisi Ozan Balcı, Erciş'te Flamingo Göçü İzleme Terası yapacaklarını açıkladı. Yaz boyunca Van Gölü havzasındaki sulak alanları mesken tutan flamingoları izlemek için Erciş'in Çelebibağı, Kasımbağı ve Gölağzı kıyılarında 'Flamingo Göçü İzleme Terası' yapılacak.
693 muhtara ‘faizsiz 1 milyon koyun desteğini’ anlattı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, 'Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var' projesi kapsamında 693 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, projenin detaylarını ve faizsiz koyun desteğini anlattı.
‘Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var’ projesi hızla büyüyor
Valilikler ile Ziraat Bankası işbirliğiyle küçükbaş hayvan varlığının arttırılması ve küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla başlatılan “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi hızla büyüyor.
Faizsiz krediyle 100 koyunluk sürü sahibi oldu
Osmaniye'de "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi çerçevesinde devletten destek alan yetiştirici Hakan Bolatcan, 100 koyunluk sürü sahibi oldu.