Arama
Arama Sonuçları
Sinop'a gelenlerin sayısı yüzde 23 arttı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 11 bin 791 misafirin kent merkezinde kaldığını belirterek, "2023 ile 2024 yılının 9'ar günlük tatillerindeki ilimizin ziyaret edenlerin mukayesesinde yüzde 23'lük artış var" dedi.
Hayır duasını aldı
Sinop Ayancık Kaymakamı Recep Hasar, Aşağıköy'de ikamet eden yaşlı vatandaşlardan 94 yaşındaki Emine Çetin’i evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Depremzede esnafa moral
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde koordinatör Vali olarak çalışmalarına aralıksız devam eden Isparta Valisi Aydın Baruş, bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.
40 bin depremzede Antalya’ya yerleşti
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya’da misafir olan depremzede vatandaşlarla buluşarak acil ihtiyaçları konusunda taleplerini dinledi.
Vali Hatipoğlu, Çamlıbel pidesi yaptı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat’ın meşhur Çamlıbel pidesini yapmak için pide fırınına girdi. Ustalara taş çıkartır bir şekilde pideyi hazırlayarak fırına veren Vali Hatipoğlu, “Yiyecek arkadaşlara afiyet olsun” dedi.
En ağır misafirini ağırladı!
İstanbul Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, ‘En ağır misafir’ diyerek torunu İnci Zeynep’i makamında ağırladı.
‘Yıldız Dağı, bambaşka bir sezon yaşayacak’
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi’nde hazırlıkların sürdüğünü belirterek, kayak severlerin bu yıl bambaşka bir sezon yaşayacağını söyledi. Girişimler neticesinde bu yıl iki uluslararası yarışmanın da Yıldız Dağı’nda gerçekleştirileceğini açıkladı.
'Bugün günlerden etli ekmek'
Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, esnaf ziyaretinde fırının başına geçerek pide pişirdi. Pide hamuru açıp üstüne malzemesini dizen Kaymakam Bolat, pideyi fırında pişerek maharetini gösterdi.
Çatak çayının kenarına oturan Vali: Güzel işler yapacağız
Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Çatak’ın Türkiye’nin ve Van’ın incisi olduğunu, devlet olarak her alanda kalkınması için destek vereceklerini söyledi. 'Yapacağımız güzel işler var' diyen Vali, Çatak'ı birlikte kalkındıracaklarını belirtti.