Arama
Arama Sonuçları
Gabar’da rekor petrol üretimi
Gabar'da günlük petrol üretimi 35 bin varille rekor kırdı. Şırnak Valisi Cevdet Atay, “Milletimizin dua ve desteğiyle güçlü ve büyük Türkiye yolunda azim ve kararlılıkla ilerliyoruz” dedi.
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
Gabar Dağı'nda 22. petrol kuyusu açıldı
1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Sahası'nda bir kuyunun daha açılışı yapılarak, üretime başlandı. Kuyunun açılışını yapan Vali Cevdet Atay, "Hedefimiz olan günlük 35 bin varil üretmeye bir adım daha yaklaştık" dedi.
Filistin’de ölenlerin hayrına pilav ikramı
Akhisar’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulunan Manisa Valisi Enver Ünlü, Filistin’de ölen Müslümanların anısına düzenlenen hayra katılarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.
Gabar Dağı'ndan çıkan ham petrolü inceledi
1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan petrol sahasında çalışmalar devam ediyor. Alanda inceleme yapan Şırnak Valisi Cevdet Atay, kuyulardan çıkartılan ham petrol numunelerini inceledi.
Namazdağ Üs Bölgesi’nde Mehmetçikle
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Namazdağ Üs Bölgesinde Mehmetçiklerle bir araya geldi.
Cudi Gabar'da roket sesleri yerine raket sesleri
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Cudi - Gabar’da, Şehit Aybüke Yalçın-1 Petrol Kuyu Sahasında, 2. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvasının açılışını gerçekleştirerek gösteri maçında milli sporcular ile bir araya geldi.
86 terörist kaldı
İstanbul Sarıyer'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kahvaltı programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar kuyusunda uzun zamandır çalışma yapıldığını ve Suudi Arabistan kalitesinde petrol çıktığını açıkladı. Ayrıca terörle mücadele ve yatırımlar hakkında da konuşan Bakan Soylu, İstanbul'un son dönemdeki gelişimine de dikkat çekti.
“Ülkemizin gelişmesinde Mülki İdare Amirlerimizin payı büyük”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk İdareciler Derneği tarafından Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen "10 Ocak İdareciler Günü Kutlama Programı"na katılarak, mülki idare amirlerinin İdareciler Günü'nü kutladı.
29 Ekim 2023'te bir tek terörist kalmayacak
TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde kürsüye çıkan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Soylu, "'İnlerine gireceğiz' diye söz vermiştik, inlerine girdik, girmeye devam ediyoruz. Tarihi Meclisin huzurunda bu ülkenin bir evladı olarak söylüyorum, Cumhuriyet'in 100'üncü yılında bu ülkenin sınırlarında, dağlarda bir tek terörist kalmayacak" ifadelerini kullandı.
Şehit annelerinin acısını paylaştı
Şırnak Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, şehit Jandarma Er Rıdvan Akgüç ile şehit güvenlik korucusu Halil Kural'ın şehadetinin yıldönümünde ailesini ziyaret ederek acılarını paylaştı.