Arama
Arama Sonuçları
Tunceli'de MotoFest heyecanı başladı
Tunceli Motofest heyecanına ortak olan Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, "Tunceli Motofest 1. günü çok keyifliydi" diyerek bugün festivalin 2. günü olduğunu belirterek, herkesi davet etti.
Öğrenciler için ‘Tam Otomasyonlu Modern Sera’
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ile birlikte Finike Meslek Yüksek Okulunda hayırsever iş insanlarının katkılarıyla inşa edilen “Tam Otomasyonlu Modern Sera” açılışını gerçekleştirdi.
"Tiyatro insanlar arasında köprü kuruyor"
Antalya Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Çelik, "Tiyatro, eğitimiyle, sevgisiyle, güzelliğiyle, aydınlık düşüncesiyle ve hoşgörüsüyle birleştirici bir güç olarak insanlar arasında köprü kuruyor" dedi.
“Hayat bir AN’dan ibaret”
Kahramanmaraş depremlerini Nurhak Kaymakamı iken yaşayan Sinop Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, depremin yıl dönümünde duygularını paylaştı. Depremi annesinin karnında 37 haftalıkken yaşayan 11 aylık kızı Bilge Deren’e sarılan Yıldız, “Hayat bir AN’dan ibaret. O an hep sevdiklerinizle geçsin” diyor.
Kampa katılan kaymakamdan öğrencilere tavsiye
Antalya'nın Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, öğrencilerin kaliteli ve verimli bir tatil geçirmeleri amacıyla düzenlenen “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” etkinliğine katıldı. Kaymakam Çelik, öğrencilere kitap okumalarını tavsiye etti.
Depremzede çiftçilere 4,5 milyonluk destek
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt/Sütlüce Mahallesi Sincikler Küme Evlerinde depremde zarar gören üreticilere yönelik gerçekleştirilen “Besilik Hayvan ve DAP İdaresi Başkanlığı Hayvansal Üretim Destek Programı Kapsamında Makine Ekipman Dağıtım Törenine” katıldı.
Gebe ineklere buzağı aşısı
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün "Korunan Buzağılar ile Verimli İşletmeler" projesi kapsamında gebe ineklere yapılan aşılama çalışmalarını yerinde takip etti.
Gönüller Filistinlilerle
İlçe Müftülüğünün Filistin’e destek için düzenlediği kermesin açılışına katılan Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Filistin ve Gazze’de yapılan katliamı şiddetle kınadı.
Belde belediyesine vekalet edecek
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, başkansız kalan merkeze bağlı Gebeceler belde belediyesine başkan vekili olarak görevlendirildi.
Yusuf bebeğe 100. yıl ziyareti
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle "100 bebek, 100 gebe, 100 yaşlı ziyareti" etkinliği kapsamında Yusuf bebeği ziyaret etti.
Mektupla istediği bisiklet evine geldi
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, mektup yazarak kendisinden bisiklet rica eden 14 yaşındaki Abdülhamit Orman'ı evinde ziyaret ederek, bisiklet hediye etti.
Çiftçilere 28 bin fıstık fidanı dağıtıldı
Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, yüzde 80 hibeli 28 bin fıstık fidanını çiftçilerle buluşturarak, bereketli hasatlar diledi.
Kurumsal sosyal medya hesapları nasıl kullanılmalı?
Miahaber Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak, kamunun sosyal medya kurallarına ilişkin kaleme aldığı yazıda, “Kamu kurumlarının ve personelin sosyal medya kullanımına dair bir mevzuat yok. Hal böyle olunca kurum hesapları amirinin "keyfine" göre yönetiliyor. Kişisel hesapları ise kurum hesabı gibi oluyor. Çeki düzen gelmeli!” dedi.
Hanelere misafir oldu
Bartın Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, hane ziyaretlerinde vatandaşlara misafir olurken, “Bu ziyaretlerimiz vasıtasıyla vatandaşlarımız ile devletimiz arasında güçlü bağlar oluşturuyoruz” dedi.
58 bin zeytin fidanı üreticilerle buluştu
Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz’ın katılımıyla düzenlenen programda, %75 Bakanlık hibesiyle temin edilen 58.525 adet sertifikalı zeytin fidanı üreticilerimize dağıtıldı.
Kayseri'deki mozaikli yapı sürprizlere gebe
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İncesu Kaymakamı Aydın Göçer ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile birlikte İncesu Örenşehir Turizm Restorasyon Alanını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
“Bebek bakımı sadece annelere yüklenmemeli”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, katıldığı Emzirme Haftası Farkındalık Etkinliği’nde bebek bakımının ve eğitiminin sadece kadınlara yüklenmemesi gerektiğini söyledi.
Diyarbakır Lice'de ilk Off Road Festivali!
Bir zamanlar ismi terör olaylarıyla anılan Lice ilçesinde bu kez pilotlar, 4x4 araçlarıyla yarıştı.