Arama
Arama Sonuçları
"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız"
Üçgöller Destinasyon Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ""Bu proje ile Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız" dedi.
90 yıl sonra yeniden: Turistik Tuz Ekspresi
Çankırı'da 1934 yılında başlayan "Tenezzüh (Gezinti) Treni" seferleri, "Turistik Tuz Ekspresi" ile yeniden canlanıyor.
12 ay turist ağırlayabilecek
Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi’nin genel durumunu değerlendiren Kütahya Valisi Ali Çelik, “Kayak, spor, termal su, yayla ve doğa turizmini de içinde barındıran potansiyeli yüksek bir turizm profiline sahibiz” dedi.
Sivas’ın parlayan Yıldız’ında kayak sezonu başladı
Hizmet vermeye başladığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettirmeyi başaran, yurtiçinden ve yurt dışından da büyük ilgi gören Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezinde yeni sezon heyecanı yaşanıyor.
Murat Dağı Kayak Evi, Ocak ayında faaliyete geçecek
Kütahya Valisi Ali Çelik, termal ve kış sporlarını bir arada bulunduran Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden kayak evi inşaatını yerinde inceledi. Vali Çelik, sosyal tesisin Ocak ayında faaliyete geçmesini hedeflediklerini söyledi.
‘Çözümüm Kaymakamda, Aklım Sınavımda!’
Sivas Akıncılar Kaymakamı Tarık Safa Kahveci, ‘Çözümüm Kaymakamda, Aklım Sınavımda!’ ismiyle yeni bir proje başlattı. İlçede maddi durumu iyi olmayan ve sınavlara hazırlanan öğrencilere tablet veren ve evlerine internet bağlatan Kaymakam Kahveci, “Maddi imkansızlık öğrencilerimizin sınavlara hazırlanmasını engelleyemeyecek” dedi.
Şırnak Valisi Bilgin: Günübirlikçilere ‘karınca’ denilmesin
Şırnak Valisi Osman Bilgin, Habur Gümrük Kapısında bulunan İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünde toplantı yaparak sınır ticaretinin artırılması ve sınır kapısında yaşanan sorunlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.