Arama
Arama Sonuçları
Abdullah Sarı
Gürün Kaymakamı
Gürün Kaymakamlığından coğrafi işaret atağı
Sivas’ın Gürün ilçesinde yetişen ve birbirinden güzel meyveler arasında yer alan “Ayvaniye Elması”, Gürün Kaymakamlığı ve Belediyesi girişimleriyle coğrafi işaretli ürün olarak raflarda yerini alması için Türk Patent ve Marka Kurumu’na tescil başvurusunda bulunuldu.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yılında şehitler anıldı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümünde Türkiye genelindeki il ve ilçelerde olduğu gibi Muğla’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
"5. köyümüzde GES açmanın gurunu yaşıyoruz"
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Yaprakhisar köyünde “GES” projesinin açılışına katıldı. Kaymakam Taşavlı, "5. köyümüzde GES projesinin açılışını yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız" dedi.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Depremin ardından ilçede inceleme yaptı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Gürün ilçesine bağlı Külahlı köyünde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından ilçeye giderek, inceleme yaptı. Vali Şimşek, "Çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadık" dedi.
Musa Işın
Kütahya Valisi
Tohumluk patateste rekor rekolte bekleniyor
Ülkemizde tohumluk patates üretiminde ilk sıralarda yer alan Sivas’ta bu sene rekor seviyede rekolte bekleniyor.
Karayolu işçilerine karpuz ikramı
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Karayolları ekipleri tarafından Gürün ilçesi Mağara-Karaören köyü yolunda devam eden yol iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.
Depremden etkilenen arıcılara şeker desteği
Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde Sivas’ın Gürün ilçesindeki 128 arıcıya ilkbahar besleme amaçlı %100 hibeli 40 ton "Beslenme Şekeri" dağıtımı yapıldı.
TEKNOFEST şampiyonlarına ödül
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, TEKNOFEST 2023 ve Robotex International Türkiye etabında derece elde eden öğrencileri tebrik etti.
6 il daha afet bölgesi ilan edildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde Bingöl, Kayseri, Mardin, Tunceli, Niğde ve Batman'da hasar gören binaların bulunduğu yerleşim yerlerinin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" kabul edildiğini bildirdi.
Fatih Kaya
Gerede Kaymakamı
Deprem bölgesinde 3 dakikada bir artçı sarsıntı oluyor
AFAD, deprem bölgesinde 8 bin 550 artçı sarsıntı kaydedildiğini, 4 ayda kaydedilmesi gereken deprem sayısını 17 gün içinde gerçekleştiğini açıkladı. Bölgede yaklaşık 3 dakikada bir artçı sarsıntı meydana geldi.
Misafir depremzedelere moral verdi
Sivas Gürün Kaymakamı Halil Yazıcı, ilçede misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret ederek, “Başımıza gelen her türlü belayı birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceğiz" dedi.
Halk Eğitim kursiyerlerinden askerler için atkı
Adıyamanlı kursiyer kadınların ördüğü atkılar Sivas Gürün’deki askerlerin hem içini hem de yüreğini ısıtacak.
Mardin’de Uluslararası Bulgur Festivali
Mardin’de bu sene ilki düzenlenen "Uluslararası Bulgur Festivali’ çeşitli etkinliklerle başladı.
Kaymakam Yazıcı, elma hasadına katıldı
Sivas Gürün Kaymakamı Halil Yazıcı, elma hasadına katılarak bahçeden elma topladı. Yazıcı, üreticilere bereketli bir sezon diledi.
Gürün’den dünyaya altın lezzet
Türkiye’de kayısı üretiminde ilk 10’da yer alan ve yıllık 25 bin ton yaş kayısının üretildiği Gürün’de hasat başladı. İlçede kayısı hasadına katılan Vali Yılmaz Şimşek, üreticilere bol kazançlar diledi.
Şuğul Kanyonu turizme kazandırılacak
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, birinci derece arkeolojik sit alanı olan, Gürün ilçe merkezine yaklaşık 5 kilometre mesafede bulunan, tertemiz suyu ve dik kayalıklarla çevrili görkemli yapısıyla dikkat çeken Şuğul Kanyonu’nun turizme kazandırılması için çalışma başlatılacağını açıkladı.
Şenol Levent ELMACIOĞLU
Babaeski Kaymakamı
Adnan DOĞAN
Arapgir Kaymakamı
Muhammed Berat BERDİBEK
Çamlıyayla Kaymakam V.
Ömer KALAYLI
Sarıyer Kaymakamı
Reşit Özer ÖZDEMİR
Malatya Vali Yardımcısı
Sadettin Yücel
Kuşadası Kaymakamı
Abdullah Küçük
Güngören Kaymakamı
Halil Yazıcı
Gürün Kaymakamı
Davut GÜL
İstanbul Valisi