Arama
Arama Sonuçları
Hafik Gölü turizme kazandırılacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, kesin korunacak hassas alan olarak belirlenen Hafik Gölü’ndeki çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Vali Şimşek, "Amacımız Hafik’imizin bu doğal güzelliğini turizme kazandırmak" dedi.
Sivas'ın bir ilçesi daha doğalgaza kavuşuyor
Hafik ilçesini ziyaret eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, ilçenin doğalgaz hizmetine erişmesini sağlamak amacıyla düzenlenen doğalgaz altınkaynak törenine katıldı. Vali Şimşek, "Hafik’le birlikte Doğanşar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerimiz de doğalgaza kavuşacak" dedi.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Yusuf Keten
Hafik Kaymakamı
Sivas’ta balon turizmi başlıyor
Sivas’ın eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan Hafik Gölü’nde, sıcak hava balonu uçuş testi yapıldı.
İşçilerle birlikte patates topladı
Tohumluk patates üretiminde Türkiye’de ilk sırada, toplam patates üretiminde ise 6. sırada yer alan Sivas’ta Vali Yılmaz Şimşek, işçilerle birlikte patates topladı.
Merzifon şehitleri dualarla anıldı
1915-1916 yılları arasında Ermeni asıllı doktorun iğne ile zehir enjekte ederek şehit ettiği Hafik Çınarlı'da konaklayan 40 asker ve Kıbrıs Barış Harekatı'nda gazeteci olarak görev yaparken Rumlar tarafından şehit edilen gazeteci Adem Yavuz için anma töreni düzenlendi.
Mesai arkadaşlarına veda etti
Kelkit Kaymakamlığı’na atanan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, 4,5 yıl birlikte çalıştığı birim müdürleri ve mesai arkadaşlarına veda etti.
Sivas’a ‘iz bırakarak’ veda ediyor
Sivas Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, ‘Hoş bir sada’ bırakarak Sivas'a veda ediyor.
İsmail Ustaoğlu
Balıkesir Valisi
Hacı Kerim Meral
Yusufeli Kaymakamı
Hasan Öztürk
Kartepe Kaymakamı
İdris ARSLAN
Sivil Toplumla İlişkiler Daire Başkanı
Rahmi Bulut
Özalp Kaymakamı
Kadir EKİNCİ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Hafik için yeni fikirler ortaya çıkacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, bu sene ilki düzenlenen 'Hafik Müzakere ve Değerlendirme Çalıştayı'na katılarak, çalıştayda ortaya çıkacak yeni fikirlerin yapılacak yeni hizmetler için yol gösterici olacağını kaydetti.
Osman Aslan CANBABA
Karamürsel Kaymakamı
Mustafa Güler
Süleymanpaşa Kaymakamı
Ömer Said Karakaş
Iğdır Vali Yardımcısı
İbrahim Keklik
Kuşadası Kaymakamı
İlyas MEMİŞ
Burhaniye Kaymakamı
Oktay Erdoğan
Beypazarı Kaymakamı
Kadir Algın
Kelkit Kaymakamı