Arama
Arama Sonuçları
"Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün"
Ağrı'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Vali Mustafa Koç, "Gül Ağrı, sevin Ağrı, bu senin büyük günün. Bugün, vatanımıza aşık serhat şehrimizin 106. yıl önce büyük bir azimle yazdığı istiklal destanının günüdür" dedi.
İlçelerde kurtuluşun 106. yılı kutlandı
Ağrı'nın Hamur ve Patnos’un ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi.
Muhammet Yücetağ
Taşkent Kaymakamı
Ev ekonomisine katkısı olan kadınlara makine dağıtıldı
Sinop'un Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız tarafından ev ekonomisine katkısı olan kadınlara süt sağım makinesi, yayık makinesi, erişte kesme makinesi ve hamur yoğurma makinesi dağıtıldı.
Miniklerin etkinliklerine eşlik etti
Diyarbakır Kocaköy Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, anaokulu öğrencilerinin oyun hamuru, boyama, şekilleri öğrenme ve kitap okuma etkinliklerine eşlik etti.
Katmer, bazlama, zeytinli börek…
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, ziyaret ettiği Doğanpınar Mahallesi'nde kadınlarla birlikte katmer, bazlama ve zeytinli börek yaparak, mahalle sakinlerine ikram etti.
Türkçe, Arapça ve Kürtçe mevlitli anma
2019 yılında Barış Pınarı Harekâtı sırasında PYD/YPG terör örgütünün Nusaybin ilçesinde yaptığı havan ve roket saldırısı sonucu şehit olan 12 vatandaşın anısına mevlit programı düzenlendi.
‘Kuzu gömleğinde ahi pilavı’ birinci oldu
Kırşehir’de 36. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen Ahi Sofrası Yöresel Yemek Yarışmasında dereceye girenlere Vali H. Mete Buhara ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
Belediye fırınında ekmek yaptı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Suruç ilçesinde inceleme ve temaslarda bulanarak, belediye fırınında ekmek yaptı.
Muhammed Furkan Tuna
Orhaneli Kaymakamı
Vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmadı
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde de etkisini önemli derecede hissettirdi. 04:17’de yaşanan ilk depremin ardından Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, 04:30 itibariyle Hilvan sokaklarındaydı.
Karla mücadele etmeye başlayan ekiplere baklava ikramı
“Özlem ile beklenen yılın ilk karına kavuştuk” diyen Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, karla mücadele etmeye başlayan Karayolları ekiplerine baklava ikram etti.
Geleceğin ekmek ustaları
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, geleceğin ekmek ustalarının yetiştiği Yavuz Selim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.
Kaymakamlık Voleybol Turnuvası şampiyonlarına kupa
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Ortaokullar Arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda birinci olan takımlara kupalarını vererek, tebrik etti.
İlçedeki tüm okullara yaş pasta gönderdi
Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçedeki 116 okula yaş pasta göndererek, okullardaki tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Aşevi ve çölyak fırını 10 bin kişiyi doyuracak
Mardin’de ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürecek Aşevi ve Çölyak Fırını projelerinin çalışmaları başlatıldı.
Ortaokul pansiyonunda öğrenciler için çiğ köfte partisi
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Yatılı Bölge Ortaokulu pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya geldi.
‘Hayırlı olsun’ çiçeklerini sattı, çocuklara ayakkabı aldı
Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, yeni görev yerinde kendisine gelen ‘hayırlı olsun’ çiçeklerini satarak, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı aldı. Kaymakam Deniz, çocuklara hediye ettiği ayakkabıları ise bizzat giydirdi.
Öğrencilere ‘Altın yumurtlayan tavuk’ masalını okudu
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Okuyan Şehir Ağrı” projesi kapsamında Atatürk Anaokulunu ziyaret etti.
Yatılı öğrencilerin spor oyunlarına eşlik etti
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ederek, bahçedeki oyunlarına eşlik etti.
'Bugün günlerden etli ekmek'
Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, esnaf ziyaretinde fırının başına geçerek pide pişirdi. Pide hamuru açıp üstüne malzemesini dizen Kaymakam Bolat, pideyi fırında pişerek maharetini gösterdi.
Kan bağışında bulundu
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Kaymakamlığın koordinesinde Kızılay Kan Merkezi tarafından ilçede düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.
‘Hizmetkar Devlet’ Anlayışıyla Bir Valilik Efsanesi: Recep Yazıcıoğlu
Yeni Şafak Gazetesi’nden Nuriye Çakmak Çelik, 8 Eylül 2003 günü 55 yaşında vefat eden ‘efsane vali’ Recep Yazıcıoğlu’nu yazdı. Çelik, Yazıcıoğlu’nun her zaman ‘Hizmetkar Devlet’ anlayışıyla çalıştığını, vefatının ardından yıllar geçmesine rağmen kendisi için mücadele ettiği halk tarafından da unutulmadığını belirtti.
Vali Varol: Kadın girişimcilerin destekçisi olacağız
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Hamur Demirkapı Köyü’nde, 23 Haziran 2022 tarihinde 8 girişimci kadın tarafından faaliyete geçirilen, Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret ederek köy kadınları ile bir araya geldi.
48 bin sayfa kitap okuyarak birinci oldu
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Okuyan Şehir Ağrı Projesi Ödülleri, e-Twinning Kalite Etiketi Sertifikaları ve Tekerlekli Sandalye Dağıtım Töreni"ne katıldı. Varol, bir yılda 2 milyondan fazla kitabın okunduğu projede en fazla kitap okuyan öğrencilere ödüllerini verdi.
Adnan Türkdamar
Kayseri Vali Yardımcısı
Ali Yıldırım
Hamur Kaymakamı
Murat KARASU
Sakarya Vali Yardımcısı
Zerrin ÇAY BEŞİKCİ
Diyarbakır Vali Yardımcısı