Arama
Arama Sonuçları
Vali Karadeniz, patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesine katıldı
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, makarna fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika çalışanı Mesut Şimay'ın cenaze törenine katıldı. Vali Karadeniz, acılı aileye baş sağlığı diledi.
Nusaybin'de terörün izleri tek tek yok edildi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, geçmiş yıllarda terör örgütünün, çukur ve barikatlarla büyük zarar verdiği Nusaybin'in artık bambaşka bir yer olduğunu belirterek, "İlçemizin prestij projelerinden Mardin Yolu Caddesi'nin 2016 ile 2023 yılları arasındaki müthiş değişimi" diyerek video paylaştı.
Şehit Ali Gaffar Okkan unutulmadı
Diyarbakırlılar, 23 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı unutmuyor. Şehit Ali Gaffar Okkan vefatının 23. yıl dönümünde anılıyor. Şehit Okkan, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki mezarı başında da dualarla hatırlanıyor.
Çocuklar sokak oyunlarıyla buluştu
Niğde Valisi Cahit Çelik, "Sokaklar, Zeka Oyunları Parkuru ve Macera Maratonuna Dönüşüyor” projesi kapsamında parka kurulan oyun alanlarında çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.
“Görüntüler bizim sınırlarımızdan değil”
Göç İdaresi Başkanlığı, son günlerde bazı sosyal medya ve haber siteleri üzerinden dolaşıma sokulan düzensiz göç ve sınır güvenliği ile ilgili gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımların dikkat çekici bir şekilde arttığını belirtti.
Recep HASAR
Ayancık Kaymakamı
Doğan Kemelek
Mülkiye Müfettişi
Dr. Mustafa Ayhan
Kocaeli Vali Yardımcısı
Mehmet Rıdvan Doğan
Ula Kaymakamı
Mehmet Sadık Kılıç
Polateli Kaymakamı
İdris Akbıyık
Muğla Valisi
Hayır duasını aldı
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Hendek İlçesi Çağlayan Mahallesi sakinlerinden 91 yaşındaki Turhan Tornuk isimli vatandaşı hanesinde ziyaret etti. Turhan amca ile sohbet eden Vali Kaldırım, yaşlı çınarın hayır duasını aldı.
‘Aile Okulu’na katılan velilerle ders dinledi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Aile Okulu Projesi" kapsamında Hendekyanı Ortaokulu’nda eğitim alan velilerle bir araya geldi.
“Milletimizin parasını milletimizin hizmetine harcıyoruz”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ile Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Nusaybin'de mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ile Oda temsilcileriyle bir araya geldi.
Mert Can ÇANGA
Çal Kaymakamı V.
40 km’si tamamlanan İran sınır duvarlarını havadan ve karadan inceledi
Türkiye-İran sınırında düzensiz göçmenlerin engellenmesi için geçen yıl başlanan ve 40 kilometresi tamamlanan güvenlik duvarı bölgesinde Vali Dr. Ozan Balcı incelemelerde bulundu.
Halil İbrahim ACIR
Hendek Kaymakamı
Harun Kaya
Hatay Vali Yardımcısı
Ömer COŞKUN
Diyarbakır Vali Yardımcısı
Elif Nur SAÇAL
İnhisar Kaymakamı
Orhan BURHAN
Avcılar Kaymakamı
Okan DAĞLI
Kürtün Kaymakamı
'Efsane Kaymakam' Alper Balcı Fethiye’de görevine başladı
Ağrı’nın Diyadin ilçesinden Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Alper Balcı, görevine başladı.
Kaymakamdan şehide vefa!
Diyadin Kaymakamı Alper Balcı, hendek eylemleri sırasında tanışıp dostluk kurduğu, 2019'da şehit olan Mardin Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva'yı unutmadı. Atıl durumdaki eski hastane binasını okula dönüştürüp onun adını verdi.