Arama
Arama Sonuçları
İlçenin girişine dut ağacı ekti
Konya Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır, erozyonun önlenmesi için öğrencilerle birlikte ilçenin girişine dut ağacı ekti.
Gönül Uçar, Ahırlı Kaymakamlığına atandı
Tokat Başçiftlik Kaymakamı Gönül Uçar, Konya Ahırlı Kaymakamlığına görevlendirildi.
İlana çıkılmadan kapasitenin iki katı başvuru geldi
Niğde Valisi Cahit Çelik, 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sahasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyaret ve incelemelere Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Serdar Ecemiş ve ilgililer katıldı.
Kaymakama anne baba nasihati: Çok çalış, bizi mahcup etme
111. dönem kaymakam adaylarından Konya Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Sağır, anne babasını makamında ağırladı.
Muhammed Sağır
Yalıhüyük Kaymakamı
100. Yıl Türk Bayrağı Anıtı
Konya Yalıhüyük’te Türk Bayrağı Anıtı’nın açılışını yapan Kaymakam Muhammed Sağır, Cumhuriyetin 100. yılında ilçe meydanına bu anlamlı anıtı kazandırmanın onur ve gururunu yaşadı.
Konya’da 10 yeni kaymakam
Konya Valisi Vahdettin Özkan, ilde göreve yeni başlayan 10 kaymakamla bir araya geldi. Yeni kaymakamları tebrik eden Vali Özkan, ‘devlete ve millete hizmet yolunda’ kendilerine başarılar diledi.
Temiz köylere yeşil bayrak
Vali Numan Hatipoğlu’nun “Tokat’ı Temiz tut, Doğayı Koru!” sloganıyla başlattığı proje ile 60 kişiden oluşturulan mobil ekip, hizmet bölgelerinin tamamında bizzat temizlik çalışmaları yapacak. Proje sonunda başarı sıralamasına göre köylere “Yeşil Bayrak” ve sertifika verilecek.
Çilek diyarı Hüyük’te göreve başladı
Daha önce Bayramören ve Çilimli ilçelerinde kaymakamlık yapan 108. dönem kaymakamlarından Nur Yalçınkaya, yeni atandığı Konya’nın çilek diyarı Hüyük ilçesinde görevine başladı.
Nur Yalçınkaya
Hüyük Kaymakamı
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
Üç ilçeye Kaymakam Özel vekalet edecek
“Yurt Dışı Dil Eğitim Programı” kapsamında dil eğitimine gidecek olan Çeltik Kaymakamı İbrahim Şahin, Doğanhisar Kaymakamı İslam Timur, Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan ve Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel’e veda ziyaretinde bulundu. İlçelerden 3’ünde görevi, Kaymakam Özel vekaleten yürütecek.
“Devletimiz tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde seferber”
Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde afetzedelerin geçici barınma ihtiyacının karşılanması için konteyner kentler hazırlanmaya devam ediyor.
“İnsan, başkalarını iyileştirdikçe kendisi de iyileşirmiş”
Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde koordinasyon görevini sürdüren Giresun Valisi Enver Ünlü, çadır ve konteyner kentlerde barınan depremzedeleri ziyaret ederek, “Milletimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Olgun Öner
Uşak Vali Yardımcısı
Cüneyt Demirkol
Destek Hizmetleri Dairesi Şube Müdürü
Emre Zeyrek
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürü
Adem USLU
Zeytinburnu Kaymakamı
Muharrem Eligül
Ayaş Kaymakamı
Soba başında çay eşliğinde köy sohbeti
Köy ziyaretlerine devam eden Yozgat Valisi Ziya Polat, Akdağmadeni’ne bağlı Yukarıçulhalı, Bozhüyük ve Yazılıtaş köylerine misafir oldu. Vali Polat, sıcak sobanın başında ikram edilen çayı yudumlayarak köy halkı ile sohbet etti.
Kaymakam Çimer, yürüyemeyen Şerife’yi elektrikli bisikletle sevindirdi
Konya Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, ortopedik engeli nedeniyle yürüyemeyen 26 yaşındaki Şerife Yağcı’ya hayırseverler aracılığıyla elektrikli bisiklet temin etti.
Yasin ŞAHİN
Kabadüz Kaymakamı
Ahmet Ferhat ÖZEN
Kırıkkale Vali Yardımcısı
İbrahim Yazıcı
Yalıhüyük Kaymakamı
Onur KÖKÇÜ
Yatağan Kaymakamı
Alper Faruk Güngör
Dikili Kaymakamı
Yasin AKGÜL
Şanlıurfa Vali Yardımcısı
Dilara ŞENOĞLU
Bekilli Kaymakamı
Abdullah ŞEN
Suluova Kaymakamı