Arama
Arama Sonuçları
"Artık daha derli toplu hizmet edecekler"
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, 8 mahalle için yapılan muhtarlık binası inşaatında inceleme yaparak, "Artık daha derli toplu hizmet binalarında vatandaşımıza hizmet edecekler" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
II. İnönü Zaferi’nin 103. yıl dönümü törenle kutlandı
İkinci İnönü Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Eskişehir'in İnönü ilçesinde tören düzenlendi.
Mülki idare amirleri sandık başında
Türkiye, bugün yerel seçimler için sandık başında.... Mülki idare amirleri de oy kullanacakları okullara gidip, tercihlerini yaptı. Valiler, oy kullanma işlemi sonrası vatandaşlarla ve görevlilerle sohbet etti.
Toroslar'ın yeni kaymakamı göreve başladı
27 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Mersin Toroslar Kaymakamlığına atanan Mehmet Soğukpınar, göreve başladı.
"Alın teriyle hizmet edene her daim kapımız açık"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İnönü Caddesi'ndeki esnafın taleplerini dinledi. Vali Çiçek, "Alın teri ve el emeği ile hizmet eden esnafımıza her daim kapımız açık" dedi.
"THK’yı ayağa kaldıracağız"
Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, "Kurumu kapatmaya değil, borçlarını ödeyip ayağa kaldırmaya geldik” dedi.
Kahramanların fotoğraflarını inceledi
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2. Ordu Komutanlığı tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katıldı. Sergi alanını gezen Vali Yazıcı, fotoğrafları tek tek inceledi.
"Bu servisi tüm insanlığın hizmetine sunacağız"
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet verecek olan Uluslararası Hasta Servisi Açılış törenine katıldı. Vali Yazıcı, "Bu hasta servisini, vatandaşlarımızın yanı sıra tüm insanlığın hizmetine sunacağız" dedi.
"Bu araç düzensiz göç tespitini kolaylaştıracak"
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, İnönü Kapalı Çarşısı üzerinde hizmet vermeye başlayan Mobil Göç Noktası aracını ziyaret etti. Araçta inceleme yapan Vali Yazıcı, "Bu araç, ilimizde düzensiz göç tespitini kolaylaştıracak" dedi.
Mehmet Soğukpınar
Toroslar Kaymakamı
Vali Havacılık Festivali’nde uçtu
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, THK tarafından İnönü ilçesindeki Havacılık Eğitim Merkezi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen Havacılık Festivali’nde uçuş yaptı.
Malatya'da ilk çapraz karaciğer nakli ile 7 hasta sağlığına kavuştu
Malatya Valisi Hulusi Şahin Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde gerçekleştirilen ‘İlk Çapraz Karaciğer Nakli Ameliyatı’ basın toplantısına katıldı.
Malatya’nın Yeni Camisi yeniden ayağa kalkacak
6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar alan Malatya’nın tarihi camilerinden, Malatya’nın simgesi Yeni Camiinin Yapım Protokolü, Malatya Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve hayırsever iş insanı Bayram Kızılaslan arasında imzalandı.
Büyüklerin duasını aldı
Siirt Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, ilçe merkezinde ev ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.
Levent YETGİN
Mülkiye Müfettişi
“Yaralarımızı el birliği ile saracağız”
İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamı görevini yürüten İskenderun eski kaymakamı İskender Yönden, AFAD koordinesinde konteyner kentler kuruyor. Yönden, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını ve dertlerini dinliyor.
Mustafa Demirelli
Derince Kaymakamı
Osman Kaymak
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
“Malatya’yı tekrar eski günlerine kavuşturacağız”
Deprem sonrasında büyük bir yıkıma uğrayan Malatya’yı tekrar eski günlerine kavuşturmak için seferber olan Kars, Van ve Bayburt valileri, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
İnci SEZER BECEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Gizem TOKUR
Eflani Kaymakamı
İnönü Kaymakamı Ustaoğlu, dünya evine girdi
Eskişehir İnönü Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, hayatını Seda Güneş'le birleştirerek dünya evine girdi.
“Sağlık İçin Pedalla”
İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Sağlık İçin Pedalla” etkinliğine katılarak, bisiklet sürdü.
Malatya Cemevi’nin temeli dualarla atıldı
Cumhuriyetçi Eğitim ve Kültür Merkezi Vakfı (CEM) Malatya Şubesi tarafından Cemal Gürsel Mahallesinde yapılacak olan Malatya Cemevi ve Kültür Merkezinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
İngilizce dersinde öğrencilerle pratik yaptı
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, İsmet İnönü Ortaokulu’nda öğrencilerin İngilizce dersine girdi. Derste öğrencilerle İngilizce pratiği yapan Vali Ayaz, yabancı dilin küçük yaşta öğrenilmesinin önemini vurguladı.
Empati için gözlerini bağlayıp yürümeye çalıştılar
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte, Altı Nokta Körler Derneği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen "Beyaz Baston" etkinliğine katıldı.
Malatya, şehidini dualarla uğurladı
Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 23.09.2022 tarihinde bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen P. Üsteğmen Serkan Erkuş için cenaze töreni düzenlendi.
Şehit Eren Bülbül’ün adı kütüphanede yaşayacak
Iğdır'da Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı tarafından İnönü İlkokulu’nda Şehit Eren Bülbül Kütüphanesi açıldı.
Düşman işgalinden kurtuluşun 100. yılı
Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü münasebetiyle, Valilik Meydanı’nda çelenk sunma ve kutlama töreni düzenlendi.