Arama
Arama Sonuçları
Sahur vaktinde baklavalar kaymakamdan
Gaziantep İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, sahur vaktinde denetim yapan jandarma ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.
Ahmed Tayyib Kahraman
Pazaryeri Kaymakamı
6 Şubat'ın yıl dönümünde geceyi sokakta geçirdiler
6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile afetin etkilediği şehirlerde depremzedeler ve onlara destek için il dışından gelen vatandaşlar geceyi sokaklarda geçirdi. Şehirlerde enkaz noktalarında anma etkinlikleri düzenlenirken, yüzbinlerin katılımıyla "Sessiz Yürüyüş" yapıldı.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Hüseyin Demirkol
Yığılca Kaymakamı
Kaymakama destek, imama tepki
Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde hutbede şehitlerin ismini okumaktan imtina eden imama tepki gösterilirken, imamı uyaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’e destek yağdı.
Murat Çürük
Fındıklı Kaymakamı
Örnek daireyi gezdiler
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Vali Yardımcısı Sedat Sezik ve İslahiye Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İslahiye’de depremden etkilenen vatandaşlar için TOKİ tarafından yapılan kalıcı konutlarda incelemelerde bulunarak örnek daireyi gezdi.
İslahiye’ye Sosyal Girişimcilik Merkezi kurulacak
Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Dünya Bankası koordinasyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen SEECO Projesi (Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi) kapsamında iş ve işlemleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve İslahiye ilçesinde kurulacak olan Sosyal Girişimcilik Merkezi açılması için hazırlanan Protokol, Valilik Fuaye Salonunda imzalandı.
İslahiye’deki afet konutlarının çatısı göründü
Yaklaşık 45 gündür Gaziantep İslahiye’de depremin yaralarını saran Kastamonu Valisi Avni Çakır, afet konutlarında incelemelerini sürdürdü. Vali Çakır, “İslahiye’deki afet konutlarımızın çatısı göründü” dedi.
“Depremzedelere dağıtılan yardımların hepsi kayıt altında”
Gaziantep Valiliği, bazı basın ve sosyal medya mecralarında depremzede vatandaşlara gönderilen yardımların depolarda saklandığı ve seçim rüşveti olarak depremzede olmayanlara dağıtıldığı şeklinde ithamlara yer verilmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
Vali Çeber’den Ahbap’a teşekkür
Asrın felaketinde dayanışma örneği gösteren sivil toplum örgütlerinden Ahbap Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Levent ve beraberindekiler, Gaziantep Nurdağı koordinasyon valisi olarak görev yapan Rize Valisi Kemal Çeber'i ziyaret etti.
“Gönlü bir olanın sofrası da bir olur”
Kastamonu Valisi Avni Çakır, İslahiye'de düzenlenen iftar programında şehit polis ve gazi aileleri ile ilçede görevli polis memurlarıyla bir araya geldi.
“Milletimizle biriz, beraberiz”
Kastamonu Valisi Avni Çakır, koordinatör vali olarak görev yaptığı Gaziantep İslahiye'nin Koçcağız Köyü ile Çerçil Köyünde depremzede vatandaşlar için planlanan konteyner konutların kurulum çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Deprem bölgesine yeni koordinatör valiler görevlendirildi
İçişleri Bakanlığı, deprem bölgesine yeni koordinatör vali görevlendirmesi yaptı. Bu kapsamda Kastamonu Valisi Avni Çakır, Gaziantep İslahiye’ye, Ardahan Valisi Hüseyin Öner de Kahramanmaraş Göksun’a, Karabük Valisi Fuat Gürel ise Adıyaman'a, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Kahramanmaraş Nurhak'a, Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Adıyaman Gölbaşı'na koordinatör vali olarak görevlendirildi.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
Vali ve başkandan muhtara taziye ziyareti
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil ilçesi Seymenli Mahalle Muhtarı Mustafa Yansulak’ın vefat eden Babası Mahmut Yansulak için taziye ziyaretinde bulundu.
Vali ev taşıma ücretine sınır getirdi
Şehir içi ve şehirler arası nakliye ücretlerinin bir kaç kat artması üzerine Gaziantep Valisi Davut Gül, ev taşıma bedeline azami sınır getirdiklerini açıkladı.
Hasan GÖZEN
Çayırova Kaymakamı
Mehmet SOYLU
İslahiye Kaymakamı
Ünal Çakıcı
Çeşme Kaymakamı
Muhammet Kılıçaslan
Torul Kaymakamı
Dr. Muhammed Lütfi KOTAN
Tirebolu Kaymakamı
Mustafa Anteplioğlu
Küçükçekmece Kaymakamı
Mevlana KÜRKCÜ
İvrindi Kaymakamı
Ramazan Yıldırım
Bala Kaymakamı
Gökhan DOLAŞ
Şarkışla Kaymakamı