Arama
Arama Sonuçları
Türkiye'nin sakin şehri Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor
Türkiye'nin 'Cittaslow' yani sakin şehirleri arasında yer alan Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Fırat Nehri kenarında yer alan Halfeti, ziyaretçilerini bekliyor.
Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu
Siverek’te düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir kıraathanede vatandaşların çay ikramına eşlik etti.
Şanlıurfa Günleri'nde Hilvan rüzgarı
Ankara’daki Şanlıurfa Tanıtım Günleri’nde Hilvan Kaymakamlığı standı yoğun ilgi görüyor. Hilvan’a özgü kültürel ve yöresel ürünlerin yer aldığı standa ziyaretçi akını olurken, ziyaretçiler davul, zurna ve halayla karşılanıyor. Ankaralı Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan da zaman zaman halaya eşlik ediyor.
Şanlıurfa kültürü ve yöresel lezzetleri ile İstanbul'a taşındı!
12 bin yıllık Göbeklitepe ile adını dünyaya duyuran Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri ve kültürü “Şanlıurfa Tanıtım Günleri’’ ile İstanbul’a taşındı. Büyük bir başarıyla çiğ köfte yoğuran Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Yenikapı’da açılışını yaptığı ve 12 Haziran’a kadar açık kalacak tanıtım günlerine herkesi davet etti. Açılışın sürprizi ise ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses oldu.