Arama
Arama Sonuçları
"Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmayacağız!"
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 2019 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren dönemin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma programına katıldı.
Erzincan Valisi rafting yaptı
Karasu Nehrinde rafting yapan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yıllar önce aynı sularda rafting yapan Eski Erzincan Valisi Vali Recep Yazıcıoğlu’nu hatırlattı.
Deprem bölgesine 3 ton üzüm ikramı
Kayseri’nin üzümüyle meşhur İncesu ilçesi sakinlerinden Yahya Karasu, yetiştirdiği 3 ton üzümü deprem bölgesine gönderilmek üzere Kaymakam Aydın Göçer’e teslim etti.
“Aramıza hoş geldin minik bebek”
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hayata geçirilen “Aramıza Hoş Geldin Minik Bebek” projesi kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan hediyeleri, aileleri evlerinde ziyaret ederek takdim etti.
Recep Soytürk
Tekirdağ Valisi
Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Kar altında kan bağışı kuyruğu
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve çevredeki 10 ili de etkileyen depremler sonrasında depremzedelerin acil kan ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlar Kızılay Kan Bağışı merkezleri önünde kuyruk oluşturdu.
Evde bakım hizmetinden faydalananlara moral
Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, “Vefa (Yaşlı evde bakım) Destek Programı ve Ulusal Yardım Programı"ndan faydalanan Kuyumcullu Mahallesi’ndeki aileleri ziyaret etti.
Çocuklar Valiyi bayraklarla karşıladı
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Karasungur ve Köprüçay köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Vefat eden Kıbrıs Gazisi için dua etti
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden Kıbrıs Gazisi Dursun Duman’ın eşi Naciye Duman ve evlatlarına taziye ziyaretinde bulundu.
Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, 69 yaşında vefat eden Kıbrıs Gazisi Dursun Duman’ın cenaze törenine katıldı.
Minik Kur’an öğrencilerini sevindirdi
Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Mevlidi Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle ilçedeki Kuran Kurslarını ziyaret etti.
12. sınıflara ‘motivasyon söyleşisi’ yaptı
Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Anadolu Lisesinde üniversite sınavı hazırlığı yapan 12. sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerle ‘motivasyon söyleşisi’ gerçekleştiren Kaymakam Helvacı, “Hayat sizin hayatınıza sahip çıkmalısınız” dedi.
Fındık ve mısır hasadına katıldı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karasu köyünde budama ve teknik destek verilen Ümit Sünem’e ait fındık bahçesinde fındık hasadı yaparak, 2022 yılı fındık hasat döneminin tüm üreticilere hayırlı ve bereketli olması dileğinde bulundu.
48 bin sayfa kitap okuyarak birinci oldu
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, “Okuyan Şehir Ağrı Projesi Ödülleri, e-Twinning Kalite Etiketi Sertifikaları ve Tekerlekli Sandalye Dağıtım Töreni"ne katıldı. Varol, bir yılda 2 milyondan fazla kitabın okunduğu projede en fazla kitap okuyan öğrencilere ödüllerini verdi.
Murat KARASU
Sakarya Vali Yardımcısı
Murat Duru
Çankaya Kaymakamı
Şafak GÜRÇAM
Suluova Kaymakamı