Arama
Arama Sonuçları
Vali Özkan'dan TİMBİR'e teşekkür
İMEF ve TİMBİR tarafından düzenlenen Sivil Toplum Medya Buluşmaları için Konya'ya giden TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa, MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan ve İtibar Enstitüsü Başkanı Orhan Samast, Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Vali Özkan, Sivil Toplum Kuruluşları ile medya iletişiminin güçlendirilmesine katkı sağlayan TİMBİR'e teşekkür etti.
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da
Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası açılış seremonisine katıldı. Vali Özkan, ‘‘Konya kültür, sanayi ve tarım şehri olmasının yanında bir spor şehridir” dedi.
Konya’daki ambulans sayısı 133’e çıktı
Sağlık Bakanlığı tarafından Konya İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen 7 tam donanımlı ambulans, il sağlık müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle 112 acil servis istasyon sorumlularına teslim edildi. Son gelen 7 ambulans ile birlikte Konya 112 acil sağlık hizmetleri bünyesindeki 98 istasyonda hizmet sunan ambulans sayısı 133’e ulaştı.
Konya Valisi Özkan oğlunu evlendirdi
Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın oğlu Bahattin ile Sinem-İbrahim Omar çiftinin kızı Hiva, Ankara Gölbaşı Ve Hotels Vilayetler Evinde kıyılan nikahla dünya evine girdi.
Arılı Kovan Destek Projesi’nde ilk hasat
Kırsal mahallelerde arıcılığın geliştirmesi ve üreticilerin bilgilendirilmesi amacıyla pilot bölge olarak seçilen Eğribayat Mahallesinde Arılı Kovan Destek Projesinde ilk hasat yapıldı.
Ali Can Uludağ
Karakeçili Kaymakamı
Depremzedeler için konuk evi
Konya Karatay Belediyesi tarafından depremzedeler için Karaaslandede Mahallesi’nde yapımına başlanılan Karatay Konukevi’nde sona gelindi. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca çalışmaları yerinde inceledi.
Cengiz Ayhan
Karatay Kaymakamı
Erkut Pamuk
Eynesil Kaymakamı
Konya’da iki yeni eğitim projesi hayata geçirildi
Konya Valiliği himayesinde Büyükşehir Belediyesi ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüteceği Okul Merkezli Gelişim projesi “Bizim Okulumuz” ve kitap okuma projesi olan “Başarmaya Hazırım” projelerinin tanıtım toplantısı, Mevlâna Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda gerçekleştirildi.
Konya, İslami Dayanışma Oyunları’na hazırlanıyor
9-18 Ağustos’ta Konya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek olan Konya2021 5. İslami Dayanışma Oyunları Hazırlık Toplantısı gerçekleştirildi.
Yavuz GÜNER
Karatay Kaymakamı
Abdullah Selim Parlar
Kahramankazan Kaymakamı