Arama
Arama Sonuçları
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
Vali Kumbuzoğlu'ndan gülümseten paylaşım
Hayat Boyu Eğitim Haftası dolayısıyla düzenlenen sergiye katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bir gençle arasında geçen diyoloğu anlattı. Bir gencin kendisiyle fotoğraf çektirmek istediğini söyleyen Vali Kumbuzoğlu, "Ah gençler ah! Onu da bize yaptırıyorlar" dedi.
Metehan Toy
Denizli Bozkurt Kaymakamı
Uluslararası ticaretin önemli merkezlerinden olacak
Rize’nin İyidere ilçesinde devam eden Lojistik Liman inşaatını ziyaret eden Vali İhsan Selim Baydaş, çalışmaların son durumu hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.
"Öğretmenlerimizle fikir fırtınası yaptık"
Ankara'nın Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Şehit Mustafa Karasakal İlkokulu'nu ziyaret etti. Kaymakam Duru, "Değerli öğretmenlerimizle sohbet edip, fikir fırtınası yaptık" dedi.
“Atanmış değil adanmış olarak çalışacağım”
Antalya Valisi iken Malatya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı, Malatya Valiliğindeki görevine bugün başladı. Valilik önünde il protokolü tarafından karşılanan Vali Yazıcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Malatya Valisi olarak bu yeniden başlama sürecinde bir atanmış olarak bulunmayacağım. Bu sürece bir adanmış olarak katkı sunmaya gayret edeceğim. Vatandaşımızın her biri, topraklarımızın her bir santimetrekaresi için Bismillah diyerek görevime başlıyorum” dedi.
Nevşehir, Hatay’a sebze hali yapıyor
Nevşehir Valiliği koordinesinde, Nevşehir İl Özel İdaresi, Nevşehir Belediyesi ve Nevşehirli hayırsever iş insanlarının desteği ile asrın felaketinin yaşandığı Hatay Antakya’ya sebze hali yaptıracak.
Abdulkadir Demir
İlkadım Kaymakamı
“Eğitim bir toplumun gelişmesinin itici gücüdür”
Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda oluşturduğu yol haritasıyla, eğitim potansiyeline güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmalar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Tarih yeniden canlanıyor
Giresun Valisi Enver Ünlü, Cumhuriyet tarihinin ilk köy okullarından ve Doğu Karadeniz Bölgesine özgü tip yapının son temsilcisi olan ata yadigârı Akyoma İlkokulunda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Şanlıurfa tarihi ve kültürüyle Ankara’ya taşındı
Şanlıurfa’nın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzelliklerinin tanıtılacağı ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’, Ankara Millet Bahçesi’nde başladı. 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek tanıtım günlerinin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.
Vali’den arsa rantçılarına gözdağı!
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentteki kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürürken Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve OSB Besi’ye yaptığı ziyaretteki görüşmesinde arsa spekülatörlerine prim vermemek için fabrika veya tesis yapılmayan arsaların geri alınması talimatını verdi.
Ahmet ERDOĞDU
Mezitli Kaymakamı
Metin ARSLANBAŞ
Karesi Kaymakamı
Asım Solak
Sur Kaymakamı