Arama
Arama Sonuçları
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Vatandaşın dertlerine derman oluyor
Halk günü buluşmalarına devam eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyor, dertlerine derman oluyor.
“Nusaybin altın çağına hazır”
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi adayı ve eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret etti.
Diplomasinin kalbi Antalya'da barış ve huzur için atıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde, Dışişleri Bakanlığı’nca bu yıl üçüncüsü düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu başladı. Dünya liderlerini Antalya’da bir araya getiren zirvenin bu yılki ana teması "Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak" olarak belirlendi.
Ulu çınarları yalnız bırakmadı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, sosyal devlet anlayışıyla ilçede tek başına yaşayan ulu çınarları yalnız bırakmadı.
Genç hafız çetin sınavdan geçti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerini hafızlar beldesi Tortum'la sürdürdü. Vali Çiftçi, Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma yarışması birincisi 7. sınıf öğrencisi Hâfız Alim Alacalı ile renkli bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisi de hafız olan Vali Çiftçi, genç hafızı sınavdan geçirdi.
Pasinler’de odun ateşinde çay
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyük Selçuklu Devleti’nin Anadolu'yu fethinde kritik bir dönemeç olan 1048 Pasinler Savaşı'nın yaşandığı, Pasinler ilçesine bir ziyarette bulundu.
Yeni yılın ilk halk günü
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, ilgili kurum müdürlerinin katılımıyla 2024 yılının ilk halk günü toplantısı yapıldı.
Yaşlı amcanın akülü araba ihtiyacını karşıladı
Kayseri Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, ilçede ikamet eden yaşlı bir vatandaşın akülü araba ihtiyacını karşılayarak, hayır duasını aldı.
Özel öğrencilerle buluştular
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşi Zeynep Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete, Rize Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileriyle buluştu.
Kaymakam okul duvarı boyadı
İlçedeki tüm okulların boya ihtiyacını karşılamak için 12 ton boya desteğinde bulunan Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ara tatilde onarımı yapılan okulda fırçayı eline alarak duvar boyadı.
“Hepimiz bir tek kişi daha tebessüm etsin diye varız”
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Açık Kapı biriminin tertip ettiği Halk Günü programına iştirak ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını dinledi.
Şehit babasını teselli etti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün İstanbul Büyükçekmece’de ihbar üzerine gittiği bir evde açılan ateş sonucu şehit edilen polis Cihat Ermiş’in Ankara Haymana’daki ailesini ziyaret ederek, “Şehidimizin ailesi ve 2 yaşındaki evladı Kemal Asaf artık bu vatana emanet” dedi.
“Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz”
Mülki idare amirleri camiasına yeni kan olan 111. dönem kaymakam adaylarının önemli bir kısmı bugün ilk kaymakamlık görevine başladı. İlk görev heyecanını yaşayan kaymakamlar, “Ey Vatan gözyaşların dinsin, yetiştik çünkü biz” dedi.
108. dönem kaymakamları ata toprağı Bilecik’te
108. dönem kaymakam adaylarını tarihi Bilecik Valiliği’nde ağırlayan Vali Şefik Aygöl, memlekete hizmete gönül vermiş genç meslektaşlarına başarılar diledi. Vali Aygöl, kaymakam adaylarına Bilecik’in manevi önderi Şeyh Edebali’nin, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözünü kendilerine şiar edinmeleri tavsiyesinde bulundu.
Feyza Yılmaz, Demirözü Kaymakamlığına atandı
Van Vali Yardımcısı V. Feyza Yılmaz, Bayburt Demirözü Kaymakamlığına görevlendirildi.
İlk teravihte depremzedelerle ellerini semaya açtı
Bu yıl Ramazan ayını depremin merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan’da karşılayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ilk teravih namazında depremzedelerle birlikte ellerini semaya açarak dua etti.
Bu sefer de çocuklar için dönerci oldu
Bazen çadırda bazen kepçede bazen de itfaiye aracı üzerinde çalışmaları koordine eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, bu sefer de çocuklar için döner tezgahının başına geçti.
Sorunlarını kendilerinden dinledi
Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Çaygeldi Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinledi.
Osmaniye şehitlerine yürüdü
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı etkinlikleri kapsamında, Osmaniye Valiliği himayesinde Osmaniye Sivil Toplum Kuruluşları tarafından düzenlenen, geleneksel “Osmaniye Şehitlerine Yürüyor” programı Mamure Tren İstasyonunda gerçekleştirildi.
4 yetim kardeşi 'ev' sahibi yaptı
Manisa'da, anneleri kalp krizinden vefat eden 4 kardeşe Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in başlattığı yardım kampanyası ile 'ev' yapıldı.
Dünya şampiyonu halterciyi ödüllendirdi
Kolombiya’nın başkenti Bogota’da devam eden Büyükler Dünya Halter Şampiyonası’nda 67 kiloda Türkiye’yi temsil eden Ordulu Milli Halterci Yusuf Fehmi Genç, silkme müsabakasında 182 kiloluk derecesiyle altın madalya kazanarak, Büyükler Dünya Şampiyonu oldu.
Nurhak Kaymakamlığında görev değişikliği
Kahramanmaraş Nurhak Kaymakamlığı'nda görev değişikliği yaşandı.