Arama
Arama Sonuçları
Motosiklet sürücülerine yelek hediye etti
Trafik Haftası dolayısıyla kurulan stantları gezen Edirne Valisi Yunus Sezer, daha sonra motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimlere katıldı. Vali Sezer, motosiklet sürücülerine reflektör yelek hediye etti.
Motosiklet trafik uygulamasına katıldı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet ve elektrikli bisikletlere yönelik yapılan trafik uygulamasına katıldı.
Motosiklet sürücülerine kask hediye etti
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından, motosiklet sürücülerine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Kaskınla Yol Ver Hayata” mottosu ile düzenlenen kampanya ve bilgilendirme çalışmalarına katılarak, motosiklet sürücülerine kask hediye etti.
Nurhak'ta çadır hastane konteynere taşındı
Kahramanmaraş depremleriyle yerle bir olan Nurhak’ta sahra çadırında faaliyet gösteren devlet hastanesi, konteyner hastane şeklinde hizmet vermeye başladı.
Köyleri ziyaret edip, yaşlıların elini öptü
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, köylere yönelik hizmetlerin etkin, verimli ve daha seri bir şekilde sunulması ve kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek amacıyla merkeze bağlı Kaşköy, Kayadibi, Bozatlı ve Çakmaklar köylerini ziyaret etti.
Satranç şampiyonlarına kupa
Konya Valisi Vahdettin Özkan, 28 Ağustos - 3 Eylül 2022 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası kapanış törenine katıldı.