Arama
Arama Sonuçları
Engelli vatandaşlara misafir oldu, tekerlekli sandalye hediye etti
Hakkari Valisi Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte Berçelan Mahallesinde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesinde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini ziyaret etti.
Siirt’te seçim kavgası: 1 ölü, 4 yaralı
Siirt Valiliği, kentte oy verme işlemi sırasında 2 grup arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığını duyurdu. Olayın yaşandığı Konacık köyünde geniş çaplı güvenlik tedbiri alındı.
Vali Şıldak: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte muhtarlık seçimi yüzünden iki grup arasında okul bahçesinde çıkan kavganın ardından vatandaşları uyardı. Vali Şıldak, "Bütün adayları ve oy kullanan vatandaşlarımızı huzuru bozacak davranışlardan uzak durmaya, sakin olmaya davet ediyorum" dedi.
Muhtarlık kavgası: 1’i polis 8 yaralı
Siirt'in Baykan ilçesinin Veysel Karani beldesinde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada, 1'i polis, 8 kişi yaralandı.
Taksi durağında duygulandıran sohbet
Ziyaret ettiği taksi durağında 12 buçuk saat enkaz altında kalan bir depzemdeyle tanışan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Ömer kardeşimiz, 'Hayatta hiçbir şey sağlık ve hoşgörüden önemli değil. Dünya hepimize yeter, kavgaya gerek yok' diyor. Keşke hepimiz acı bir deneyim yaşamadan bunun farkında olabilsek" dedi.
"Türk milleti nerede bir mazlum varsa orada"
Yozgat'ta Filistin yararına düzenlenen kermese katılan Vali Mehmet Ali Özkan, "Türkün ve Türk milletinin büyüklüğü kimi zaman Karabağ'da, kimi zaman Suriye'de, Balkanlarda karşımıza çıkıyor. Türk milleti nerede bir mazlum varsa orda olmaya devam ediyor. Bu Türk milletinin merhametinin bir geleneği" dedi.
Bir hışımla geldi geçti Recep Yazıcıoğlu
Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan'da yardımcılığını yapan en yakın çalışma arkadaşı, eski Vali Orhan Öztürk, ölüm yıldönümünde Vali Yazıcıoğlu’nu anlattı: BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ RECEP YAZICIOĞLU
Urfa'da ‘Oruç tutmadığı için dövüldü' haberi yalan çıktı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Hoşgörünün şehri, inanç merkezi ilimizde bu tarz olayların olması söz konusu olamaz. Peygamberler şehri Şanlıurfa’mızda, Ramazan ayının tüm güzelliklerini yansıtmak gayesinde olan hemşehrilerimiz adına, bu tarz dezenformasyon yapanlar ile ilgili hukuki yollara başvurulacaktır” dedi.
“Erdoğan davamızın lideri, biz neferleriyiz”
Son günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında sıkıntılar olduğuna yönelik iddialar ortaya atılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Cumhurbaşkanımız Sn. Erdoğan davamızın lideridir. Biz, davamızın neferleriyiz” dedi.
Vali Abdullah Erin, Urfa için izinsiz çalışmış
4 yıl 10 ay 11 gün toplamda 1777 gün görev yaptı. Kullandığı izin gün sayısı ise babasının hastalığı ve vefatı hariç sadece 10 gün. 'Gece gündüz çalışacağız' demişti, öyle de yaptı. Urfalılar, “Çaba ve fedakarlıklarınızı unutmayacağız” dedi.
Kavga eden tarafları Vali barıştırdı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde iki aile arasında fırın sırası nedeniyle çıkan taşlı sopalı kavgada 14 kişi yaralandı.
Husumetli aileleri vali barıştırdı
Muş’ta 1,5 yıl önce yaşanan silahlı kavga nedeniyle aralarında yaşanan husumet Muş Valisi İlker Gündüzöz'ün aracılığıyla sonlandırıldı.
Şanlıurfa'da Kamu Kurumları Değerlendirme Toplantısı
Şanlıurfa’daki tüm kaymakamlar ve kamu kurum kuruluşları amirleriyle bir değerlendirme toplantısı yapan Vali Abdullah Erin, eğitim, asayiş, güvenlik, sağlık, mera arazileri, kamu ihaleleri ve sosyal konular hakkında talimatlar verdi.