Arama
Arama Sonuçları
Köyün asfaltını bizzat attı
Kastamonu Şenpazar Kaymakamı Emre Kazanasmaz, ilçenin köylerinde devam eden asfalt çalışmalarına katıldı. Asfalt silindir makinesinin başına geçerek asfalt atan Kaymakam Kazanasmaz, çalışmaları da yerinde inceledi.
Öğrencilere röportaj verdi
Ağlı Nedime Kaya İlk-Orta Okulu öğrencileri Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz’ı makamında ziyaret etti.
İhtiyaç sahibi aileyi eve kavuşturacak
Geçtiğimiz nisan ayında evi yanan bir aileye imece usulü ev yaptıran Kastamonu Şenpazar Kaymakamı Emre Kazanasmaz, şimdi de engelli bir aileyi eve kavuşturmak için kolları sıvadı. Ev ihtiyacı olan 5 aile tespit eden Kaymakam Kazanasmaz, sırayla yaptıracağı evlerin inşaatlarını takip ediyor.
Haftanın yorgunluğunu doğa yürüyüşü ile attılar
Kastamonu Valisi Avni Çakır ve mülki idare amirleri, haftanın yorgunluğunu Şenpazar Kızılcasu kamp alanında doğa yürüyüşü yaparak attı.
İki katlı ev ile iki ahır gece küle döndü
Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz, Dikmen Mahallesi Topaloğlu küme evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında evi yanan aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Düğün hediyesi eşeklerine 40 yıldır bebek gibi baktılar
Kastamonu Ağlı Kaymakamı Elif Yazıcıoğlu Kazanasmaz, 40 yıl önce düğün hediyesi olarak verilen eşeklerine sevgiyle bebek gibi bakan ilçe sakinlerinden Satı Ketenci ve ailesini ziyaret etti.
Emre KAZANASMAZ
Şenpazar Kaymakamı
Elif YAZICIOĞLU KAZANASMAZ
Ağlı Kaymakam V.