Arama
Arama Sonuçları
“İslam aleminin ortak kederi”
Kars ve Iğdır'da, Hazreti Muhammed'in torunu Hazreti Hüseyin ve yarenlerinin Kerbela'da şehit edilişinin 1384. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Vali yardımcısı 2023 depreminin destanını yazdı
Güncel olayları büyük bir incelikle mısralara döken ve yazdığı şiirleri ilgiyle okunan Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, asrın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin acısını 51 dörtlükte destana dönüştürdü.
Şehitler ‘Birlik Cemi’nde anıldı
Erzincan Valisi Mehmet Makas ve Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Ulalar Cemevi’nde, Bedir’den Kerbela’ya, Sarıkamış’a Çanakkale’ye, Milli Mücadele'ye ve bugüne kadar tüm şehitler için Cem Vakfı tarafından düzenlenen ‘Birlik Cemine’ katıldı.
Aşure kazanları birlik ve beraberlik için kaynadı
Isparta Valisi Aydın Baruş aşure ikramı yapılan Aliköy’e giderek burada aşure kazanı karıştırdı. Hatip Dede Türbesi’nde düzenlenen aşure etkinliğinde seslendirilen mersiyeleri dinleyip edilen dualara eşlik eden Vali Baruş, vatandaşlarla bir araya geldi.
Pazar esnafına aşure dağıttı
Mardin Savur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Kaya, Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara ve pazar esnafına aşure dağıttı.
Muharrem ayında Türkmen mahallelerini ziyaret etti
Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Muharrem Ayı dolayısıyla Türkmen mahallelerini ziyaret ederek, Muharrem ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Cemevlerini ziyaret edip Muharrem ayını tebrik etti
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, İslam tarihi açısından bir milat ve insanlık açısından büyük manalar ihtiva eden Muharremi Şerif ayı dolayısıyla Yenimahalle Cem Evi ile Yunus Emre Cem Evini ziyaret ederek alevi vatandaşlarla bir araya geldi.