Arama
Arama Sonuçları
Milli Takımın galibiyetini halay çekerek kutladılar
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Milli Takımın Çekya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından galibiyeti halay çekerek kutladı.
Kaymakamdan teşekkür plaketi
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, tayinleri çıkan görevlilere teşekkür ederek, plaket verdi.
Türkiye’nin en güzel panoramik manzarası Çukurca'da
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca’da bulunan Bayraktepe Seyir Terasını ziyaret etti. Vali Çelik, "Türkiye’nin en güzel panoramik manzarasının olduğu bir alandayız" dedi.
Çukurca'da miniklerle fide diken Vali Çelik: “Hakkari’mizin ekonomisine değer katma derdindeyiz”
“TAKE ile Üreten Hakkari“ projesi, tarım arazilerinin kullanımının etkinleştirilmesi amacıyla Hakkari’de, %75 oranında hibe ile hazırlanarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na sunulmuş ve kabul edilmişti. Bu proje kapsamındaki ilk fideler, törenle Çukurca’daki 122 üreticiye dağıtıldı.
Çukurca'nın dağlarına bahar geldi
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 29 yıldır terör nedeniyle kapalı olan köyler yeniden açılacak. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Mert Kumcu, "Bitmeyen hikayeler, acı tatlı hatıralar, yaşanmışlıklar ve daha niceleri… Ama artık doğa harikası bu topraklara bahar geldi" dedi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
"Kurslar sayesinde yeteneklerini sergiliyorlar"
Hakkari'nin Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, "Çukurca 7'den 70'e Spor Yapıyor" projesi çerçevesinde başlatılan jimnastik kursunu ziyaret etti. Kaymakam Kumcu, "Kurslar sayede her bir öğrenci, farklı spor dallarında yeteneklerini sergiliyor" dedi.
Esnafın ihtiyaç ve önerilerini dinledi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Küçük Sanayi Sitesi ve Toptancılar Sitesi esnafını ziyaret etti. Vali Ünlüer, esnafın ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.
Sorun tespiti için köylerde inceleme
Çukurca ilçesindeki Akkaya, Çığlı, Gündeş, Narlı ve Üzümlü köylerini ziyaret eden Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, "Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köyleri ziyaret ediyoruz" dedi.
Mesire alanında çevre temizliği
Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, ilçe halkının ve çevre nüfusun nefes aldığı, hafta sonu pikniklerini yaptığı Çınaraltı Mesire Alanı’nda düzenlenen temizlik faaliyetine katıldı.
Asırlık çınarın yaptığı bastonları denedi
Hakkari Çukurca Kaymakamı Mert Kumcu, Gündeş Köyü Çimenli mezrasında Kiner ağacından baston üretimi yapan asırlık çınar Yusuf Kılıç’ı ziyaret ederek baston üretim süreci ile ilgili bilgi aldı.
“Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!”
Çukurca’yı ziyaret eden Hakkari Valisi Ali Çelik, ilçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun!” dedi.
Göreve başlamadan esnaf ve vatandaşla tanıştı
Karaisalı’dan “Sizi asla unutmayacağız” diyerek sevgi seli ile uğurlanan Kaymakam Mert Kumcu, yeni görev yeri Hakkari Çukurca’da göreve başlamadan esnaf ve vatandaşlarla tanıştı.
Öğrenciler kaymakamın tansiyonunu ölçtü
Adana Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ziyaret ettikleri Kaymakam Mert Kumcu’nun tansiyon ve şekerini ölçtü.
Bir ilçeye daha okçuluk kursu kazandırdı
Adana Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, ilçede faaliyete başlayan Geleneksel Türk Okçuluk Kursu’nu ziyaret ederek, ok attı.
Mert KUMCU
Çukurca Kaymakamı
Hayalindeki mesleği yaşadı
Adana’nın Karaisalı ilçesi Eğlence Şehitler Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Dilara Kolkıran, hayalindeki meslek olan kaymakamlığı yaşayarak öğrendi. Dilara, bugün ilçenin kaymakamı olarak görev yaptı.
Kan bağışında bulundu
Adana Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kaymakam Mumcu, herkesi kan bağışında bulunup hayat kurtarmaya davet etti.